Posebne dame!

Kraljice su se vratile i nisu birale riječi u obračunu s Martinom: "I ti ćeš jednom ostarjeti"

Dream team Babe (Foto: IN Magazin) Dream team Babe (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dream Team Babe (Foto: Nova TV) Dream Team Babe (Foto: Nova TV) Dream team Babe (Foto: IN Magazin) Dream team Babe (Foto: IN Magazin) Dream team Babe (Foto: IN Magazin) Dream Team Babe (Foto: Screenshot nova TV) Dream Team Babe (Foto: Screenshot nova TV) Dream Team Babe (Foto: Nova TV) +0 Dream Team Babe (Foto: Nova TV) Galerija

Dream Team Babama zlatni gumb stisnuo je Davor Bilman, čime su one ušle direktno u daljnje natjecanje.

Dream Team Babe skupina je umirovljenica iz Ljubuškog koje su svojim šarmom, pjevačkim talentom i prštavom energijom osvojile žiri Supertalenta i dobile zlatni gumb.

Pogledaj i ovo Redakcija informativnog programa Nove TV radilo se punom parom Pogled iza kamera: Dobra atmosfera i puno smijeha u redakciji najgledanijeg izbornog programa!

Njega je stisnuo Davor Bilman, no on nije bio jedini kojeg su te neobične i vesele dame oduševile. Pet umirovljenica koje zajedno imaju 445 godina oduševile su i Maju, Martinu i Janka, ali i brojne gledatelje pred malim ekranima. U čemu leži njihova tajna? U pozitivnosti koju su u trenu proširile među gledateljima.

Upravo su to učinile čim su stupile na pozornicu prve emisije uživo Supertalenta, a ništa nije moglo proći ni bez smijeha i poklona za žiri. Svojom su pjesmom svima poručila da žive sto na sat. 

Žiri je pohvalio njihove kostime i frizure, a naročito Maja, koju su time oduševile. 

Njihove pjesme čine repertoar od starih napjeva ljubuškog kraja, pjesama koje su njihove bake pjevale njima, ali i pjesama koje je napisala jedna od članica - Nada Lauc.

"Mi još nismo došle k sebi, a naše obitelji samo su pričale kad će to biti na televiziji da oni vide što su babe napravile. Sam sebi ne vjeruješ, gledaš što se događa... Ja sam stvarno bila u šoku kad su počele padati zlatne zvjezdice, mislila sam da sam umrla i gotovo", otkrila nam je tada vesela Nada, koja je priznala da tremu ipak nisu imale.

"S obzirom na to da smo svugdje bile, trema nam je već prošla. Mi više nemamo treme, to nama ide..."

I išlo im je itekako, jer zlatni gumb nije lako zaraditi. Iako je Bilman njegovim stiskanjem itekako iznenadio i ostatak žirija i gledatelje, morate se složiti s nama da su te dame doista posebne, pa su tako i u polufinalnoj emisiji "Supertalenta" uspjele napraviti pravi show.

Ipak, trebat će znati nadmašiti riječi pjesme s kojom su se predstavile publici: "Da vas čujem kako triba, Janko, Maja i Martina, i Davore, slatki stvore!"

U našoj se galeriji još jednom prisjetite njihova nastupa.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene