Shrvana obitelj

Severinin svekar javno podržao snahu: "Zločin je i presedan nakon 7 godina oduzeti majci dijete"

Severina (Foto: PR) Severina (Foto: PR) PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: PR) Severina i Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Severina i Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Severina (Foto: PR) +0 Severina (Foto: Promo) Galerija

Nakon prijatelja koji su Severini pružili svoju podršku u teškom trenutku kada je skrbništvo nad sinom dobio njezin bivši partner Milan Popović, oglasila se i obitelj Kojić.

Obitelj Severine Kojić odlučila je progovoriti o tome što oni misle o tužnom raspletu sudske bitke za skrbništvo nad 7-godišnjim dječakom. Nakon što je Općinski građanski sud u Zagrebu donio nepravomoćnu presudu po kojoj će sin pjevačice i srpskog poduzetnika Milana Popovića od sada živjeti s ocem, Severina je dobila punu podršku prijatelja, fanova i sada obitelji. 

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Igraju se životima djece..." I ogorčena Ella Dvornik stala uz Severinu, uputila joj je snažne riječi i poslala jasnu poruku: "Ako ovo nije za ulicu, ne znam što je!"

Obitelj pjevačice nije se ustručavala izreći koliko su potreseni i tužni zbog odluke suda, a sada je Severini javnu podršku izrazio i svekar Dragan Kojić Keba. 

"Zločin je i presedan nakon sedam godina oduzeti majci dijete. I taj 'rat' šteti najviše djetetu jer dijete (ali) kada dovoljno odraste lako odlučuje kome će i koliko vremena posvetiti. Riješit će to mali Aleksandar i prije vremena postati Veliki Aleksandar. Vidio sam i osjetio tu mudrost u njegovim iskrenim dječjim okicama. Dat će Bog, bit će to sve okej", napisao je uz snimku na Instagramu na kojoj je dao do znanja da podržava svoju snahu. 

"Podržavam moju snahu Severinu u svakom pogledu, a najviše kao majku", rekao je u emisiji Tvoje lice zvuči poznato.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zločin je i presedan nakon 7 godina oduzeti majci dete..i taj “rat”šteti najviše detetu jer dete(ali) kada dovoljno odraste lako odlučuje kome će i koliko vremena posvetiti...Rešiće to mali Aleksandar i pre vremena postati Veliki Aleksandar...video sam i osetio tu mudrost u njegovim iskrenim dečijim okicama...Daće Bog..biće to sve oke.....ps...Hvala fanovima na poslatom snimku♥️♥️♥️

Objavu dijeli Dragan Kojic Keba (@dragankojickeba)


Izvršenje privremene mjere ne odgađa ni žalba koju je Severinin odvjetnik već najavio. Kako je mjera odmah morala biti izvršena, Severina je u četvrtak navečer predala Aleksandra njegovu ocu. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Screenshot) +2 Emily Ratajkowski (Foto: Screenshot) Celebrity Prizor koji oduzima dah: Obično je poprilično obnažena, ali sad je skinula i posljednju krpicu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene