Ljepotica za sva vremena

Naša diva Doris Dragović priredila spektakl za pamćenje, a svi se dive njenoj figuri kojom se može pohvaliti u sedmom desetljeću!

Doris Dragović Doris Dragović Milan Sabic/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović - 2 Doris Dragović - 4 Doris Dragović - 3 Doris Dragović - 5 Doris Dragović - 6 Doris Dragović - 7 Doris Dragović - 8 Doris Dragović - 9 Doris Dragović - 10 Doris Dragović - 11 +10 Doris Dragović - 1 Galerija

Doris Dragović proslavila je 40 godina uspješne karijere velikim koncertom u splitskoj Spaladium Areni.

Naša glazbena diva Doris Dragović održala je koncert za pamćenje u svom rodnom Splitu o kojem će se još dugo pričati i priredila pravi spektakl za tisuće obožavatelja koji su pjevali njezine hitove u jedan glas.

Pogledaj i ovo Doris Dragović Ovog kolovoza! Najveća hrvatska glazbena diva stiže na najljepšu pozornicu u Hrvatskoj, ulaznice su već u prodaji

61-godišnja Doris na pozornici je zablistala u ljubičastoj kreaciji koja je istaknula njezinu vitku liniju, a s mladolikog lica nije skidala osmijeh kao ni emocije zbog obilježavanja 40 godina i više nego uspješne glazbene karijere.

Nakon koncerta oglasila se i na svom profilu na Instagramu i kratko zahvalila svima koji su bili uz nju.

"Najdraži grade! Hvala! Split u srcu", napisala je Doris uz fotografiju iz backstagea.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dorotea Budimir (@dorisdragovic.official)

"Hvala Doris na poklonu svome gradu I svima nama. Bilo je nezaboravno, a diva ostaje diva", "Veličanstvena", "Kraljica", "Naša draga Doris", komentirali su njezini obožavatelji.

Doris se rijetko pojavljuje u medijima jer svoj privatni život nekako uvijek drži podalje od javnosti, no gdje god da se pojavi izazove pažnju u svojim modnim odabirima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene