tema o kojoj je šutjela

Majka Meghan Markle iznenadila javnim istupom: "Spremna sam da se nakon pet izazovnih godina čuje i moj glas"

Doria Ragland - 1 Doria Ragland - 1 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Doria Ragland - 1 Doria Ragland - 2 Doria Ragland i Meghan Markle Meghan i Harry - 4 Meghan Markle sa sinom Archiejem i majkom Dorijom Ragland Doria Ragland (Foto: Getty Images) Meghan Markle, Doria Ragland (Foto: Profimedia) Meghan Markle, Doria Ragland (Foto: Profimedia) Meghan Markle, Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Profimedia) +13 Doria Ragland (Foto: Profimedia) Galerija

Doria Ragland u dokumentarcu "Harry i Meghan" prvi put je progovorila o vezi svoje kćeri s britanskim princem.

Prve epizode iščekivane dokumentarne serije "Harry i Meghan" podigle su puno prašine, a veliku pažnju privukla je majka Meghan Markle, Doria Ragland, koja je prvi put javno progovorila o vezi svoje kćeri s princem.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

"Spremna sam da se nakon pet izazovnih godina čuje i moj glas", govori u dokumentarcu 66-godišnja instruktorica joge, a ispričala je i kako je izgledao trenutak kada je saznala da su Meghan i Harry u vezi.

Meghan, koja je tada glumila u seriji "Suits", mami je preko telefona otkrila da izlazi s princem.

"Prošaptala sam: 'Moj Bože'", prisjetila se Doria svoje prve reakcije.

"Ispočetka nitko nije smio znati za njih", dodala je.

Zatim je otkrila i kako je reagirala kada je prvi put upoznala svojeg zeta.

"Bio je visok i zgodan muškarac s riđom kosom. Imao je odlične manire i bio je vrlo ljubazan. Izgledali su sretno zajedno. Znala sam da je on onaj pravi", kazala je Meghanina majka.

Odbjegli par u prvim epizodama dokumentarca otkrio je i kako im kraljevska obitelj nije pružila potrebnu zaštitu te su je opet prozvali i za rasizam. Harry je podijelio i neke bolne uspomene na svoju majku, princezu Dianu, a kroz dokumentarac se provlače i usporedbe između nje i Meghan. U prvim epizodama također možemo vidjeti i rijetke snimke njihove djece, sina Archeja i kćeri Lilibet.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Šuput ugodno iznenadila izdanjem na kakvo od nje nismo navikli, pogledajte i kako izgleda bez filtera i fotošopa!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Leticija Kovač - 4 Anica i Leticija Kovač Robert i Leticija Kovač Anica i Leticija Kovač +14 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 8 Celebrity Kći Roberta i Anice Kovač izrasla je u pravu ljepoticu, a pokazala je i da jabuka ne pada daleko od stabla!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene