"Samo ću reći ovo"

Domenica otkrila zašto ima samo dvije fotke s vjenčanja Hane i Petra, ali i što ju je natjeralo da uzme mobitel u ruke!

Domenica - 3 Domenica - 3 Danijel Galić/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica - 3 Domenica - 2 +0 Domenica - 1 Galerija

Domenica Žuvela otkrila je putem društvenih mreža zašto ima samo dvije fotografije s vjenčanja Hane Huljić i Petra Graše

Pjevačica Domenica Žuvela u posljednje se vrijeme nalazi u središtu pažnje nakon što je otkriveno da je i ona jedna od natjecateljica nove sezone showa "Ples sa zvijezdama" koji ćemo uskoro gledati u programu Nove TV, ali i zbog kumstva na vjenčanju godine.

Pogledaj i ovo Domenica i Hana Huljić "Svašta novo radimo" Evo čime se Hana Huljić ovih dana bavila daleko od očiju javnosti, razotkrila ju je njezina kuma!

Od subote se ne prestaje pričati o svadbi Petra Graše i Hane Huljić kojoj je Domenica bila kuma i zablistala u toj ulozi, a pitanja o tom danu nije mogla izbjeći niti na društvenim mrežama. Naime, na svom profilu na Instagramu odgovarala je na pitanja svojih znatiželjnih pratitelja, među kojima je bilo onih koje su zanimali detalji sa svadbe.

"Par najljepših slika s vjenčanja Hane i Petra", "Molim te kompletnu sliku tvoje obleke s Haninog vjenčanja, jako mi se sviđa", "Gdje si kupila haljinu kombinezon s Haninog pira", "Doslovno svako pitanje koje čitaš je o vjenčanju", dio je pitanja i komentara koje je dobila.

"Samo ću vam reći da osim ove i slike koju sam objavila nemam niti jednu sliku s vjenčanja - toliko mi je bilo dobro da se nisam sjetila uzeti mobitel (osim glasanja za Miju)", odogovorila im je pjevačica i pokazala jedinu fotografiju od subote. 

Nakon vjenčanja objavila je fotografiju na kojoj pozira s Hanom i zaključila da joj je to bio jedan od sretnijih dana u životu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene