Presudila je daljina

Dok Victoria i David Beckham uživaju u Hrvatskoj, sin Romeo pati zbog prekida s mlađahnom djevojkom

Romeo i David Beckham Romeo i David Beckham Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Romeo i David Beckham Romeo Beckham i Mia Regan - 2 Romeo Beckham i Mia Regan - 3 Romeo Beckham i Mia Regan - 4 Romeo Beckham i Mia Regan - 1 Romeo Beckham i Mia Regan - 20 Romeo Beckham i Mia Regan - 19 Romeo Beckham i Mia Regan - 18 Romeo Beckham i Mia Regan - 17 Romeo Beckham i Mia Regan - 16 +15 Romeo Beckham i Mia Regan - 15 Galerija

Dok njegova obitelj uživa u ljepotama Hrvatske, Romeo Beckham tuguje na Floridi zbog prekida s mlađahnom Mijom Regan.

Obitelj Beckham okupirala je Hrvate otkad se pročulo da slavne zvijezde ljetuju u Hrvatskoj na otoku Lopudu, a svi su s nestrpljenjem čekali i prve fotografije Beckhamovih.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

I dok njegovi najbliži uživaju u ljepotama Lijepe naše, Romeo Beckham, jedan od sinova Victorije i Davida Beckhama ostao je tugovati u Miamiju jer je nedavno prekinuo sa svojom djevojkom Mijom Regan.

Kako piše Daily Mail, vezi dvoje tinejdžera presudila je daljina zbog Romeovog boravka u Miamiju radi nogometne karijere.

I Mia i Romeo obrisali su sve zajedničke fotografije s Instagrama, a fanovi su odmah primijetili kako nešto nije u redu.

Blizak izvor za portal je potvrdio da im je napet raspored izazivao stres te da je daljina presudila.

''Nažalost, veza na daljinu u njihovim mladim godinama donijela je svoje. Mia će nastaviti surađivati s Victorijom, ali oni nažalost više nisu u vezi'', kazao je izvor za Daily Mail.

Romeo trenutno igra nogomet u Interu Miami, klubu kojemu je suvlasnik njegov otac David, a Mia svoju manekensku karijeru gradi u Londonu.

Svoju ljubav potvrdili su prije dvije godine kad je Mia Romeu čestitala 17. rođendan zajedničkom fotografijom na Instagramu.

Par je u svibnju ove godine proslavio svoju treću godišnjicu veze, a unatoč tome što oboje imaju 19 godina, mnogi su se nadali kako će ovo dvoje mladih uskoro stati i pred oltar.

Tradicija ženidbe u mladim godinama ne bi bila čudna u obitelji Beckhamovih jer su pred oltar vrlo mladi stali i Victoria i David, ali i Romeov brat Brooklyn koji je ove godine oženio dugogodišnju djevojku Nicolu Peltz.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton i James Matthew - 7 Pippa Middleton i James Matthew - 3 Pippa Middleton i James Matthew - 2 Pippa Middleton i James Matthew - 1 +15 Pippa Middleton i James Matthew - 4 Celebrity Još jedna beba u kraljevskoj obitelji! Mlađa sestra Kate Middleton postala majka djevojčice

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George Princ George Princ George - 4 Princ George - 3 +24 Princ George - 2 Zanimljivosti Procurila snimka u kojoj se maleni princ George žali tati na jednu stvar, evo što ga je to mučilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene