mlada zvijezda

Na crveni tepih je stigao bez majice i zaludio obožavateljice, zbog onoga što je imao na sebi uspoređuju ga sa slavnom kolegicom

Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Galerija

Timothée Chalamet se pred fotografima na dodjeli Oscara pojavio bez majice u sakou iz ženske kolekcije, a njegove obožavateljice diljem svijeta reagirale su na njegov modni izričaj.

Mladi glumac Timothée Chalamet iznenadio je sve kombinacijom u kojoj se pojavio na crvenom tepihu 94. dodjele Oscara u nedjelju navečer. Pred fotografe je stigao u šljokičastom sakou s potpisom Louisa Vuittona iz ženske kolekcije, a svi su se odmah raspričali kako je ukrao show iako nema ni službenog stilista.

Pogledaj i ovo showbuzz Lijepa gesta Što točno označava plava vrpca s kojom su se neke od zvijezda pojavile na dodjeli Oscara? Tiče se trenutačnog stanja u svijetu

Chalamet ispod sakoa nije imao ništa te je pokazao svoj isklesani torzo, a kombinaciju je upotpunio jednostavnim crnim hlačama te ogrlicom.

Brojne njegove obožavateljice na društvenim su mrežama odmah krenule pisati redom pohvale na njegov račun. "Muškarci bi se trebali ispričati što nisu poput njega", "Predivan je", "Treba imati petlje za ovakvu kombinaciju", samo su neki od komentara koje je dobio.

S druge strane, neki su se počeli šaliti na njegov račun te su istaknuli kako im se čini da su Chalamet i kolegica Kristen Stewart zamijenili odijela usred dodjele. Neki su komentirali i kako je njemu puno bolje pristajalo. Naime, Kristen je na sebi također imala sako, koji je kombinirala s vrućim hlačicama, a sjajnom energijom je oduševila sve na dodjeli Oscara, iako su se svjetski mediji raspisali kako je među najgore odjevenim kolegicama na crvenom tepihu.

Ovogodišnja dodjela prestižne filmske nagrade Oscar održala se u Dolby Theatreu u Los Angelesu. Oscara za najbolji film osvojio je film "CODA", najboljim glumcem proglašen je Will Smith, a najboljom glumicom Jessica Chastain. Oscara za najbolju sporednu glumicu osvojila je Ariana DeBose, a za najboljeg sporednog glumca Troy Kotsur, koji je i prvi gluhonijemi dobitnik ove prestižne filmske nagrade. Najviše zlatnih kipića, njih šest, osvojio je film "Dina".

Chalamet je zvijezda upravo filma "Dina", a glumio je i u filmu "Don't Look Up", koji je bio nominiran za najbolji film.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Celebrity Oskarovac udario komičara na pozornici nakon što mu je spomenuo suprugu, o incidentu se oglasila i policija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene