besprijekoran stil!

Naša umirovljena sutkinja uvijek je omiljena meta fotografima, nema tko se za njom nije okrenuo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Đurđu Tedeschi fotografi redovito prate u njezinim šetnjama Stradunom, a ovoga puta bila je u nešto opuštenijem izdanju.

Umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi poznata je po svojem uglađenom i jedinstvenom stilu, a upravo zbog toga i u osmom desetljeću privlači pažnju gdje god da se pojavi.

Pogledaj i ovo Đurđa Tedeschi (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Uvijek svoja U osmom desetljeću: Umirovljena sutkinja Tedeschi stigla na premijeru u poluprozirnoj haljini i mrežastom detalju

Fotografi su je ponovno uhvatili u šetnji Dubrovnikom. Na sebi je imala ležernu kombinaciju koju je upotpunila crnim šeširom. Obukla je crne trapez-hlače, majicu s crvenim uzorkom, a na nogama je imala elegantne štikle.

Kad god prošeta Dubrovnikom, Đurđa teško uspijeva izbjeći fotografe, a osim na Stradunu, najčešće je se može vidjeti na kulturnim i modnim događajima gdje također uvijek plijeni poglede svojim modnim odabirima.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Barack Obama, Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) +0 Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) Celebrity Bili su jedan od najmoćnijih parova i prebrodili su veliki seks-skandal, a malo tko bi ih prepoznao na najnovijim fotkama

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +7 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Celebrity Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene