Nakon burne noći

Procurila snimka iz spavaće sobe - je li to smjela učiniti?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izgleda kako bi mladi pjevač uskoro mogao zažaliti zbog svoje ljubavi prema tetovažama. Jer upravo ga je zahvaljujući njima lako moguće identificirati bilo gdje, pa i uspavanog u krevetu.

Upravo je u takvoj jednoj 'akciji' snimljen Justin Bieber 19-godišnji idol tinejdžera diljem svijeta. Naime, jedna od djevojaka s kojima je partijao cijelu večer snimila ga je uspavanog i opuštenog u njegovoj kući u Rio de Janeiru.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Za pamćenje! Dragana Mirković u izdanju od lateksa priredila neviđen spektakl u Beogradu, a koncert je završila u suzama

>> Miljenik tinejdžerica pobjegao s pozornice jer su ga gađali bocom!

Justin je spavao na prugastom krevetu, sa svojom crvenom šiltericom uz uzglavlje te razbacanom odjećom i mobitelima posvuda. Upravo zahvaljujući njegovim tetovažama pa i unatoč lošoj snimci, jasno je da se radi upravo o njemu.



Prema pisanju blogera Pereza Hiltona snimila ga je Brazilka Tati Neves, jedna od 30 djevojaka koju je večer prije pokupio u jednom noćnom klubu i pozvao ih na party u svom brazilskom domu.

Tati je očito iskoristila trenutak pjevačeve nepažnje pa je odlučila snimiti video kao dokaz da je bila u njegovom društvu. Najprije je snimila Biebera pa sebe kako mu šalje pusu pa opet njega. I video postavila na YouTube.

Podsjećamo, Justin se trenutno nalazi na turneji 'Believe' u sklopu koje je posjetio Brazil. Večer prije ove snimke odlučio je zabaviti se pa je pokupio djevojke iz noćnog kluba Zax u Rio de Janeirou i odveo ih kod sebe na party.

Djevojke su mogle ući samo nakon što predaju mobitele zaštitarima i potpišu ugovor o tajnosti informacija prema kojem su obvezne ne objavljivati bilo kakve snimke s partija. Ipak, očito je na partiju bilo veselo jer je Justin dan poslije objavio i video nakon zabave dok je još bio mamuran.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene