A rado je pokazuje!

Bujna pozadina Sinjanke koja je zavela dinamovca tema je burne rasprave, ona tvrdi da je prirodna, no mnogi joj ne vjeruju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anđela Šimac, koja se proslavila vezom s dinamovcem Lirimom Kastratijejm, trenutačno se odmara u Dubaiju i na Instagramu dijeli svoje fotke u minijaturnim bikinijima.

Sinjska manekenka Anđela Šimac (25) javnosti je postala zanimljiva kada se doznalo da ljubi kosovskog reprezentativca i igrača Dinama Lirima Kastratija (22).

Pogledaj i ovo Anđela Šimac - 8 Gotova ljubav! Lijepa Sinjanka i bivši dinamovac prekinuli su vezu samo nekoliko mjeseci nakon rođenja kćerkice: ''Ne možemo više zajedno...''

Atraktivna crnka trenutačno se odmara u Dubaiju i na Instagramu, gdje ima više od 74 tisuće pratitelja, dijeli svoje provokativne fotke u minijaturnim bikinijima, a najveću pažnju na njima privlači njezina pozamašna stražnjica, oko koje se lome koplja.

I dok ona tvrdi da je rezultat mukotrpnih treninga, mnogi joj ne vjeruju i pišu joj kako je ugradila implantate, no svejedno prevladavaju komplimenti na račun njezina izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Angie (@angieliciious)

Inače, Anđela radi kao model za kupaće kostime i donje rublje, pa često na društvenoj mreži dijeli svoje golišave fotke. Bila je i finalistica na izboru za Najseksi Hrvaticu 2016. godine, a prethodno se natjecala za Kraljicu Hrvatske na Pagu, no tamo nije ostvarila zapažen rezultat. Usto je 2016. godine osvojila titulu Lica godine Hrvatske.

Da ljubi 22-godišnjeg dinamovca, doznalo se nakon što je na Instagramu objavila video s proslave njegova rođendana koja, zbog velikog broja okupljenih, nije bila u skladu s epidemiološkim mjerama. Podijelila je i jednu njihovu zajedničku fotku koju je kasnije izbrisala, i nije poznato jesu li Šimac i Kastrati još uvijek par.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) +3 Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Celebrity Ima 46 godina, a plažom je prošetala u badiću koji teško da bi obukle i upola mlađe od nje, no nju nije briga što drugi misle

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene