Tri dana slavlja

Nikolina o vjenčanju: 'Mijenjala sam boje i molila da se ne spotaknem'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa voditeljica Nikolina Pišek protekli se vikend udala za povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića, a sada je i sama otkrila sve detalje svojeg vjenčanja iz snova.

Vjenčanje Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića potrajalo je čak tri dana, a raspoloženi mladenci zabavljali su se sa 70-tak najbližih prijatelja i obitelji u Monte Carlu.

Pogledaj i ovo showbuzz Na jugu Francuske Luksuzna svadba Nikoline Pišek: Među gostima i ruski milijarder

'Svi me pitaju kako se osjećam kao poštena i ozakonjena žena, no još nisam svjesna toga. Bio je predivan tulum iako sam odslušala od žena kako se na svojoj svadbi nikada ne možeš dobro zabaviti, ali ja sam se super provela', rekla je novopečena gospođa Ristović za Story koji ima i fotografije s vjenčanja.

>> Ovako Nikolina Pišek i Vidoje uživaju na Hvaru!

Nikolina je vjenčanju haljinu kupila u New Yorku, a izabrala je unikatan slavne dizajn Monique Lhuillier. Blijeda krem haljinu bez naramenica ukrašena zelenkasto-plavkastim ukrasima, sjajno je stajala lijepoj Nikolini, a za dramatičan efekt pobrinuo se dugi veo od tila iste krem boje. Vidoje je za svečani dan odabrao crno Lanvan odijelo, te na sve obuo tenesice.

'Prema nekim starim običajima, trebalo je biti nešto staro, posuđeno, novo i plavo. Posudila sam dijamantne naušnice od Vidojeve mame, uoči svadbe u Saint-Tropezu našla sam one prave cipele i uporno ih nosila samo da budu stare, a vjenčanica je bila nova. Stigla je dva tjedna prije vjenčanja i tu je nastala panika jer sam se pitala hoću li se vjenčati u stoljnjaku koji će se pretvoriti u togu. I plave gaćice bile su kupljene pola sata prije svadbe', otkrila je Nikolina.

Sve je prošlo po planu, a za komični trenutak pobrinuo se Nikolinin psić

Jacques Houdek izveo je Ave Mariu, a prijatelj Mario Petraković bio je zadužen za odličnu atmosferu. Cijelo vrijeme uz nju je bila i prijateljica i kuma Snježana Galeković. 'Trema me uhvatila jedino kada sam trebala izaći. Mijenjala sam boje i molila Boga da se ne spotaknem, ne izgubim glas', priča Nikolina.

I dok su u publici uzvanici brisali suze radosnice, Nikolinin psić Arthur pobrinuo se za komični trenutak na koji su se svi nasmijali. 'Hana je u ruci držala Arthura i u trenutku kada je matičar pitao Vidoja 'Uzimaš li Nikolinu za ženu?', on je bolno zacvilio', kaže gospođa Ristović koja se sa suprugom sprema na medeni mjesec na neku egzotičnu destinaciju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene