Odrasla ispred kamera

DJETINJSTVO IZ PAKLA Detalji o blizankama Olsen koje niste znali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznate blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen započelu su karijeru kao šestomjesečne bebe, a danas imaju carstvo vrijedno milijardu dolara.

Mary-Kate i Ashley Olsen su jedne od najpoznatijih blizanki na svijetu. Odrasle su pred kamerama, a danas su uspješne modne dizajnerice čije se bogatstvo procjenjuje na 300 milijuna dolara, dok se njihovo modno carstvo procjenjuje na milijardu dolara. No, njihovi početci i odrastanje nisu uvijek bili bajni.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakva transformacija! Nekad omiljene blizanke jako su se promijenile nakon teških razdoblja, danas se sve manje pojavljuju u javnosti, a evo i zašto

Blizanke su sa samo šest mjeseci dobile ulogu koja ih je i proslavila, onu Michelle Tanner u seriji 'Puna kuća'. No, prije nego što su stekle ogromnu popularnost, zamalo su dobile otkaz. Snimanje s djecom je vrlo teško, te su djevojčice u jednom periodu toliko plakale na setu da je glumac John Stamos zatražio produkciju nove blizance.

Mary-Kate i Ashley nisu identične blizanke, već su dvojajčane. Ashley je dešnjakinja, a Mary-Kate ljevakinja, Ashley je viša te ima malu pjegu iznad ustiju. Također, u različito vrijeme su im počeli ispadati zubi kada su bile djeca, a kako su dijelile ulogu najmlađe sestre Tanner, zubi su im trebali uvijek jednako izgledati, te su tako morale nositi zubnu protezu u seriji.

Zanimljivo je da su se u prvim sezonama serije imena blizanki pisala kao jedno – Mary Kate Ashley Olsen, a gledatelji tada nisu imali pojma da se radilo o dvije djevojčice. Na njihovu sreću, kada su porasle, produkcija ih je prestala tako potpisivati.

Od 2012. ne bave se glumom, ali tijekom tinejdžerskih godina bile su jedne od najunosnijih zvijezda, te su zajedno glumile u nizu filmova. Tada su se okušale po prvi put i kao dizajnerice, ali neuspješno, no to im je ipak uspjelo otvoriti vrata za daljnje suradnje, koje su vrlo dobro iskoristile. No, navodno su sada prave šefice iz pakla.

Najmračniji dio njihove prošlosti zasigurno je anoreksija Mary-Kate. Prije svog 18. rođendana završila je na liječenju, a vrlo vidljivo i strašno je bilo koliko je izgubila na težini prije nego što se odlučila na tu odluku. Stres zbog posla u glumačkoj i dizajnerskoj karijeri skoro ju je koštao života.

Još jedan događaj koji pripada mračnom dijelu Mary-Kateine prošlosti je njezina povezanost sa smrću glumca Heatha Ledgera. Tri mjeseca prije njegove smrti, njih dvoje su počeli hodati, a iako nikada nije potvrđeno, sumnjalo se kako je upravo ona dala Ledgeru tablete kojima se predozirao.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene