Kraljica Instagrama

Kaubojka kakvu još niste vidjeli: Ljepoticu nestvarnih oblina u ovom seksi izdanju nemoguće je zaboraviti

Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) +2 Demi Rose (Foto: Instagram) Galerija

Model Demi Rose u seksi izdanju kaubojke zapalila je Instagram.

Britanka Demi Rose krade pažnju gdje god se pojavi, a njezine golišave fotografije oduševljavaju i muškarce i žene. Sada je ova slavna cura nevjerojatno bujnih oblina još jednom dokazala zbog čega ju smatraju kraljicom golišavih selfija Instagrama. 

Pogledaj i ovo Demi Rose (Foto: Profimeda) Kakva bomba! Optužuju je da su njezine zamamne obline umjetne, a ona im odgovorila još provokativnijim fotkama

Demi je karijeru je započela kao model za donje rublje kada se preselila iz Velike Britanije u SAD. Njezin glavni adut od uvijek su bile gotovo nestvarno savršene obline koje su joj priskrbile svjetsku slavu kao i milijune na računu, a ona se svoje atribute baš nikada nije sramila pokazivati. 

Sada je ova zanosna Britanka svojim obožavateljima priredila još jednu pravu poslasticu za oči. Nakon što se vratila s Balija gdje je snimila cijeli iz provokativnih fotografija, Demi je posjetila i pustinju pored Las Vegasa gdje se preobrazila u kaubojku. I to vjerojatno najseksipilniju kaubojku koju ste ikada vidjeli. 

Pozirajući u toplesu te u čipkastim tangicama, Demi je uskočila u kaubojske čizme i na glavu stavila odgovarajući šešir. Vruće fotke odmah su dobile preko pola milijuna lajkova na Instagramu, a oduševljenju fanova jednostavno nije bilo kraja. 

Vjerni pratitelji tako su ljepotici poručili da je jednostavno božanstvena te da zrači beskrajnom ljepotom, a bilo je i onih koji su joj rekli da ih njezina guza ostavlja bez riječi. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The desert series continues 🏜 by @dannydesantos

Objavu dijeli Demi Rose 🌹 (@demirosemawby)

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) Adele i Geri Halliwell (Foto: Instagram) +6 Adele (Foto: Profimedia) Celebrity Ma je li to ona? Nikad mršavija pjevačica poslije razvoda zablistala na rođendanskoj proslavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene