Povratak u prošlost

Prekrasna danas i nekad: Pogledajte kako je slavna glumica izgledala prije davnih 40 godina

Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Getty Images) Getty Images 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher i Demi Moore (Foto: Getty) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto:Getty Images) +2 Demi Moore (Foto: Instagram) Galerija

Demi Moore objavila je fotografiju staru 40 godina kako bi najavila knjigu o vlastitu životu "Inside Out".

Legendarna holivudska glumica Demi Moore vratila se u daleku prošlost na svom profilu na Instagramu gdje je objavila fotografiju snimljenu prije nevjerojatnih 40 godina i podsjetila nas zašto je već kao tinejdžerica svima zapela za oko.

Pogledaj i ovo Jadranka Kosor (Foto: Dnevnik.hr) Pogađate tko je? Domaća političarka objavila staru fotografiju: Dok ona piše o tuzi u očima, obožavatelji ju obasipaju komplimentima

Danas 56-godišnja glumica podijelila je s obožavateljima fotografiju na kojoj joj je tek 16 godina i na kojoj pozira u žutom topiću i kratkim ružičastim hlačama, pritom otkrivši ravan trbuh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@moore2d) on

"Malena ja. Povratak u prošlost oko 1975. ili 1976. godine", napisala je uz fotografiju.

Osim te, Demi je objavila još nekoliko razlitičih fotografija iz prošlih dana i to sve kako bi zapravo najavila izlazak njezine knjige "Inside Out" koja bi svjetlo dana trebala ugledati ove godine. Svojim je obožavateljima pokazala i kako će izgledati njezine korice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@moore2d) on

U knjizi će iskreno progovoriti o ovisnosti o drogama i razvodu. Prema riječima izvršnog urednika magazina Harper, knjiga će iznenaditi ali i dirnuti čitatelje.

Vjerujemo kako će Demina knjiga izazvati velik interes njezinih obožavatelja, pogotovo obzirom na činjenicu da je riječ o jednoj najpopularnijih glumica čiji su počeci bili skromni u Novom Meksiku, a život nimalo lak.

Demi je odrastala s očuhom koji je često selio njihovu obitelj prije nego je počinio samoubojstvo, pravog oca nikada nije upoznala. Majka joj mnogo puta završila iza zatvorskih rešetaka zbog vožnje u pijanom stanju i paleža.

Svi detalji bit će otkriveni u knjizi, kao i detalji iz karijere ali tri braka u kojima je bila.

Podsjećamo, sa samo 17 godina Demi je upoznala glazbenika Freddyja Moorea udala se 1980. godine i u braku bila do 1985. godine. Ozbiljna ljubavne veza s kolegom Bruceom Willisom također je bila okrunjena brakom koji je potrajao od 1987. do 2000. godine. Treći se put udala za glumca Ashtona Kutchera s kojim je bila u braku od 2005. do 2013. godine.

S Bruceom Willisom postala je majka tri kćeri, danas 30-godišnje Rumor, 27-godišnje Scout i 25-godišnje Tallulah nakon čijih se rođenja prijavila u kliniku za odvikavanje od droga i alkohola.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@moore2d) on

Nakon tri propala braka Demi danas povezuju sa srpskom stilisticom Mašom Mandžukom i kruže glasine kako je ljubavnu sreću odlučila pronaći u njezinu zagrljaju. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dražen Zečić (Foto: IN Magazin) - 1 Dražen Zečić (Foto: IN Magazin) - 4 Dražen Zečić (Foto: IN Magazin) - 3 Dražen Zečić (Foto: IN Magazin) - 5 +0 Dražen Zečić (Foto: IN Magazin) - 2 Celebrity Dražen Zečić radi ono što neki njegovi kolege ne bi ni u ludilu: "Već dugo živim kako ne želim..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene