Neće se svima svidjeti

Glasine da su zajedno raspametile su njihove fanove, a sada se oglasio i omiljeni Ross i rekao što misli o tome

Jennifer Aniston i David Schwimmer (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston i David Schwimmer (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i David Schwimmer (Foto: Profimedia) +0 Cole Sprouse i David Schwimmer (Foto: Profimedia) Galerija

Glasnogovornik Davida Schwimmera izjavio je da on i Jennifer Aniston ne izlaze zajedno i time razočarao njihove brojne obožavatelje.

Nakon što su strani mediji prenijeli vijest da su omiljeni Ross i Rachel iz "Prijatelja", odnosno glumci koji su ih utjelovili David Schwimmer i Jennifer Aniston u vezi, oglasio se i on sam i otkrio pravu istinu.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock Otkrivena njihova tajna? Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

No time je slomio srca obožavatelja jer je u potpunosti negirao da izlazi s Jennifer, a vijest o njihovoj romansi raspametila je mnoge. Pisalo se kako su se na nedavnom ponovnom okupljanje glumačke ekipe serije ponovno zbližili, a i tada su priznali kako su gajili romantične osjećaje tijekom snimanja druge sezone.

"U prvoj sezoni sam bio jako zaljubljen u Jen. Ali bili smo poput dva broda koji se neprestano mimoilaze jer je netko uvijek bio u vezi. I nikada nismo prešli tu granicu", izjavio je Schwimmer.

"Sjećam se da sam rekla Davidu: 'Bit će bezveze ako se prvi put poljubimo na nacionalnoj televiziji', ali to smo i napravili. Odlučili smo sve svoje osjećaje usmjeriti u Rossa i Rachel", dodala je Jennifer.

"Nakon ponovnog okupljanja postalo je jasno da ih je prisjećanje prošlosti probudilo neke stare osjećaje i da kemija između njih još uvijek postoji. Počeli su si slati poruke odmah nakon snimanja, a prošlog mjeseca David je iz New Yorka otputovao u Los Angeles kako bi ju vidio", izjavio je nedavno njima blizak izvor za Closer.

Međutim, Davidov glasnogovornik potvrdio je sada kako u glasinama o romansi nema baš nikakve istine, prenosi The Mirror.

"Prijatelji" su se emitirali se od 1994. do 2004. godine, a Jennifer se u vrijeme snimanja udala za Brada Pitta od kojeg se razvela nakon pet godina braka, 2005. Od 2015. do 2017. godina bila je u braku i s glumcem Justinom Therouxom. David se, pak, 2010. oženio za britansku umjetnicu, fotografkinju i spisateljicu Zoe Buckman od koje se razveo 2017. godine, a zajedno imaju kći Cleo.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) +9 Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Na računu ima silne milijune, ali vlastitoj majci ne želi dati ni novčića, i to sve zbog rečenice koju mu je izrekla u djetinjstvu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene