Uživaju oni!

Beckhamovi stigli na odmor u Lijepu Našu! Uživaju i slave u luksuznom kompleksu, a za sve imaju samo jednu molbu!

Victoria i David Beckham Victoria i David Beckham Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Harper Beckham slavi rođendan u Hrvatskoj Victoria i David Beckham Victoria i David Beckham David i Victoria Beckham - 5 David i Victoria Beckham - 4 David i Victoria Beckham - 3 David i Victoria Beckham - 1 David Beckham David Beckham David Beckham +0 David i Victoria Beckham - 6 Galerija

David i Victoria Beckham ljetuju u Hrvatskoj, a Lijepu Našu odabrali su i za proslavu važnih datuma.

Umirovljeni nogometaš David i njegova supruga Victoria Beckham stigli su na odmor u Hrvatsku i prema pisanju Dubrovačkog dnevnika, trenutačno borave na njihovu području, na kojem su proslavili 23. godišnjicu braka, ali i rođendan kćeri Harper, koja je također doputovala s njima. 

Pogledaj i ovo Proslava rođendana Victorije Beckham - 4 kakav raspašoj! Beckham iznio Victoriju na leđima s proslave njezinog 50. rođendana, fotografije su dokaz da je ovo bila fešta o kojoj će se još dugo pričati!

Boravkom u Lijepoj Našoj slavni supružnici pohvalili su se i na društvenim mrežama, a u priči na Instagramu objavili su fotografiju s proslave rođendana.

"Sretan rođendan, Harper!!" piše uz fotografiju snimljenu u jednom od restorana.

Dubrovački dnevnik piše da su Beckhamovi smješteni na otoku Lopudu i odmaraju se u jednom luksuznom kompleksu, ispred kojeg se nalaze i pripadnici njihova osiguranja, a posjetili su i jedan restoran na Šipanu te su tražili da ih se ne fotografira. 

Luksuzni kompleks u kojem borave smješten je u nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg i pretvorila ga u muzej s elegantnim boutique hotelom i duhovnim utočištem 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom, a u sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt. Cijena najma luskuznog kompleksa po danu iznosi deset tisuća eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.

Prije Lopuda uživali su u Veneciji, u kojoj su ih paparazzi snimili tijekom vožnje gondolom. Na fotografijama par izgleda zaljubljenije i sretnije no ikad, no u braku im nisu uvijek cvjetale ruže.

U travnju 2004. nogometaševa bivša asistentica Rebecca Loos za tabloid News of the World otkrila je da je imala aferu s njim. Samo tjedan kasnije javila se i australska manekenka Sarah Marbeck, koja je tvrdila da je dvaput spavala s Davidom. On je sve to odbacio, a Victoria ga je tada navodno umalo napustila.

Danas je sve to iza njih i već dugo nije bilo nikakvih glasina o problemima u njihovu braku, a par se posebno ponosi svojom djecom, sinovima Cruzom, Brooklynom i Romeom te kćerkicom Harper Seven.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 1 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 2 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 3 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 4 +15 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 5 Celebrity Tinejdžerska ikona razmjenjivala nježnosti sa sinom popularnog glazbenika, iz djevojčice je izrasla u zgodnu djevojku!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri i Ivan Rakitić Raquel Mauri i Ivan Rakitić Raquel Mauri i Ivan Rakitić Ivan Rakitić +13 Ivan Rakitić Zanimljivosti Rakitići se pohvalili raskošnom proslavom rođendana kćeri, no nekima je u oko upao jedan detalj na nogometašu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene