Primjećujete li sličnost?

Nije odolio strastvenim poljupcima brinete koja neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu suprugu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Charvet uhvaćen je s Oksanom Rykovom.

Američki glumac i pjevač David Charvet nakon braka i razvoda od kolegice Brooke Burke uživa u romantičnim trenucima s manekenkom Oksanom Rykovom, s kojom su ga paparazzi uhvatili u trenucima razmjenjivanja nježnosti na brodu kojom su plovili.

Pogledaj i ovo Brooke Burke - 6 ima jedan trik! Nitko ne vjeruje da je ova žena nedavno napunila 52 godine, i danas bi bez problema mogla krasiti Playboy kao prije dva desetljeća!

47-godišnji David i Oksana uživaju u Miamiju strastveno se ljubeći, a mnogi su već zaključili da lijepa brineta neodoljivo nalikuje na njegovu bivšu suprugu Brooke. Oboje su pritom pokazali savršenu top-formu, on isklesani torzo, a ona trbušne mišiće za poželjeti.

David i Brooke službeno su se razveli 2018. godine nakon što su u braku proveli sedam godina, imaju 13-godišnju kćer Heaven i 11-godišnjeg sina Shaya, a nakon razvoda oboje su potražili novu sreću. Brooke je prošlog ljeta viđena s agentom za nekretnine Scottom Rigsbyijem, a u javnosti su se prvi zajedno pojavili na jednom događanju u Hollywoodu.

Osim s Davidom, Brooke ima i dvije kćeri s prvim suprugom, plastičnim kirurgom Garthom Fisherom, danas 19-godišnju Neriah i 17-godišnju Sierru Sky. S Davidom je ostala u dobrim odnosima i to često voli naglasiti u intervjuima.

"Trenutačno imamo prekrasan odnos, što je zaista dragocjeno. Još uvijek smo obitelj", bila je izjavila prošle godine za Us Weekly.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) +6 Gabriela Spanic (Foto: AFP) Celebrity Potpuno gola u 47. godini: ''Otimačica'' pozirala bez jednog jedinog komada odjeće i sve očarala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene