I dalje plijeni pažnju

Potpuno gola u 47. godini: ''Otimačica'' pozirala bez jednog jedinog komada odjeće i sve očarala

Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Screenshot 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) +0 Saul Lisazo, Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Galerija

Gabriela Spanic objavila je potpuno obnaženu fotografiju na profilu na Instagramu.

Meksička glumica hrvatskog porijekla i zvijezda sapunice "Otimačica", danas 46-godišnja Gabriela Spanic svoje je pratitelje na Instagramu iznenadila jednom od posljednjih objava na toj društvenoj mreži, i to fotografijom na kojoj pozira u potpunosti gola.

"Volim biti potpuno odjevena ili potpuno gola. Ne volim ništa polovično", napisala je Gabriela uz fotografiju prisjetivši se riječi glumačke dive Marilyn Monroe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

Gabriela se voli osjećati seksepilno i često objavljuje fotografije na kojima zavodljivo pozira, a prvi je put pozirala potpuno gola prije desetak godina, i to za naslovnicu meksičkog erotskog časopisa H Extremo.

Glumica je za vrijeme emitiranja spomenute sapunice bila velika zvijezda u Hrvatskoj, no danas pažnju plijenu izgledom koji je posljedica nekoliko estetskih operacija, kojima je htjela postići mladoliki izgled, no na kraju se mnogi pitaju što joj se zapravo s licem dogodilo.

Na društvenim joj se mrežama ne ustručavaju poručiti kako je žalosno vidjeti prirodno lijepu ženu koja se unakazila nepotrebnim operacijama.

"S nekoliko bora izgledala bi privlačnije nego s tim umjetnim licem", poručio joj je jedan od obožavatelja", jedna je od kritika koje je bila dobila na društvenim mrežama.

Marko Braić i Lu Jakelić u borbi do zadnjeg refrena: „Znaš što znači cringe?“ I TLZP

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene