Grudnjak nije nosila

U prozirnom topu ponosno istaknula bujne grudi, bio je to prizor s kojeg je malo tko mogao svrnuti pogled

Dara Bubamara (Foto: Instagram) Dara Bubamara (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara (Foto: Instagram) Dara Bubamara (Foto: Instagram) Dara Bubamara (Foto: Instagram) +0 Dara Bubamara (Foto: Instagram) Galerija

Dara Bubamara nastupila je pred publikom u prozirnom topu ispod kojeg nije nosila grudnjak pa se malo tko zapravo mogao koncentrirati na ono što pjeva.

Jedna od najpopularnijih folk pjevačica iz susjedne nam Srbije, 44-godišnja Dara Bubamara zapalila je atmosferu na svom koncertu održanom na beogradskim splavovima, osvanuvši u provokativnoj kreaciji, za koju neki smatraju da je i pretjerana, odnosno daleko od dobrog ukusa.

Pogledaj i ovo Dara Bubamara razlika je očita Poznata folkerica pohvalila se nevjerojatnom transformacijom u samo mjesec dana, no stvarnost je ipak drugačija od Instagrama!

Naime, Dara se odlučila pojaviti u prozirnom topu ispod kojeg nije nosila grudnjak pa nitko nije mogao skinuti pogled s njezinih bujnih grudi koje su rezultat nekoliko estetskih operacija. Dara je ponosno isticala svoje atribute na pozornici ali i van nje, pozirajući ponosno pred objektivima fotoreportera.

Dara je neke momente s nastupa podijelila i na profilu na Instagramu koji vrvi njezinim seksepilnim izdanjima, a na većini fotografija se u prvom planu nalazi upravo njezin dekolte.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala vam - Beograd (River), Novi Sad (Dva galeba)! Totalni haos ovog vikenda, posle dužeg vremena ludo ste se proveli i vi a i ja... Pevala sam od srca, dali ste mi energiju, hvala za dve neverovatne veceri!❤️🔥🙏

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

" Totalni haos ovog vikenda, poslije dužeg vremena ludo ste se proveli i vi a i ja. Pjevala sam od srca, dali ste mi energiju, hvala za dvije nevjerojatne večeri", napisala je Dara. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene