Slučajnost ili?

Danijela Martinović se našla na meti ružne prevare, a nedavno se slično dogodilo i Tončiju Huljiću!

Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović/Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Tonči Huljić i Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 2 +6 Danijela Martinović - 4 Galerija

Danijela Martinović postala je meta prevare na društvenim mrežama i to nakon što je netko izradio njezin lažan profil na Instagramu.

Pjevačica Danijela Martinović našla se na meti sve učestalijih prevara kojima svjedočimo na društvenim mrežama, pa je upozorila svoje pratitelje i obožavatelje da ne nasjedaju na nju.

Pogledaj i ovo In Magazin: Josip Plavić - 2 Hoće li biti suradnje? Partner Danijele Martinović progovorio o odlasku iz policije i povratku velikoj ljubavi: "To je jedna njena strana koju ljudi ne vide"

Naime, netko je u Danijelino ime otvorio lažan profil na Instagramu, a ona je o tome sve obavijestila objavivši sliku istog.

"Lažni profil!", napisala je u objavi koja prikazuje izrađeni profil s njezinim fotografijama, točnije s njezinim objavama koje je sama bila dijelila u posljednje vrijeme.

Danijela se tako našla na popisu naših zvijezda koje su se našle na meti sličnih prevara, među kojima se nedavno našao i Tonči Huljić, inače svekar Danijelina bivšeg partnera Petra Graše.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković Nika Turković - 4 Nika Turković - 3 Nika Turković - 1 +23 Nika Turković Celebrity Naša pjevačica pokazala neprimjerene komentare koje je dobila ispod fotografije u badiću: "To znači da sam žena"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića +25 Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Celebrity Objave s društvenih mreža otkrile koga je to Seve povela na svadbu naše glumice, odabrala je bome zgodnu pratnju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene