kakva ekipa!

Ella Dvornik ove poznate Hrvate nazvala je svojom drugom obitelji, evo u čijem su se društvu zabavljale ona i mama Danijela!

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Danijela Dvornik - 1 +20 Danijela Dvornik - 2 Galerija

Danijela Dvornik na Instagramu je objavila zajedničku fotografiju s Alkom Vuicom, a društvo su im pravili Alkin sin Adrian i Ella.

Danijela Dvornik otkrila je kako su se ona i Alka Vuica nakon dugo vremena uspjele sastati i podružiti, a s njima su bili i Alkin sin Adrian, ali i Danijelina kćer Ella.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Dobro to izgleda Ella Dvornik se pohvalila da je konačno uspjela nadmašiti mamu Danijelu: "Znala sam da si ljubomorna"

Zajedničku fotografiju objavila je Danijela na svom Instagramu. Na prvoj poziraju njih dvije, dok na drugoj svi zajedno s osmijehom na licu.

"Nas dvije i naša djeca. Baš je bilo super druženje nakon puno vremena, red jela i vina, pa smijeha, pa glazbe i tako ''random'' nekoliko puta ", napisala je Dvornik.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Paola Valić Bekić prva se javila u komentaru pa napisala: "Kod Alke je uvijek predivno. Pusa svima".

"Super druženje", "Bravo cure", "Divne ste, kao djevojčice", "Puno pozitivne energije", "Ajme što vas je lijepo vidjeti", samo su neki od komentara.

Istu fotografiju podijelila je i sama Ella Dvornik na svome profilu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 8 +28 Ivana Knoll - 2 Zanimljivosti Knoll opljačkana u Parizu, prepričala detalje ovog neugodnog događaja: ''A tek sam stigla...''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović i Petar Grašo - 3 +29 Danijela Martinović i Petar Grašo - 4 Celebrity Procurila fotografija novog muškarca kojeg ljubi Danijela Martinović, a zanimljiv je i hobi kojim se bavi pored profesionalne karijere

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene