Mislili da je prostitutka?!

FOTO Glumica poljubila supruga i završila u lisicama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularna holivudska glumica uhićena je jer je supruga poljubila u javnosti!

Daniele Watts, glumica koju znamo iz filma 'Django' uhapšena je nakon što je na ulici poljubila supruga bijelca Briana Jamesa Lucasa, zato što su policajci pomislili da je prostitiutka. 

Pogledaj i ovo showbuzz Slavi 104. rođendan Život joj je obilježilo ružno rivalstvo s vlastitom sestrom, a objema je isti muškarac nudio brak

Django osvojio publiku - smiješan, ludo nasilan, posve zabavan!

Ovaj nemili događaj Daniele i suprug objavili su na svojim Facebook profilima.

 

Policajci su im prišli na ulici i od Daniele zatražili osobnu iskaznicu, kada ju je odbila pokazati, stavili su joj lisice i ugurali je u policijski automobil. Nakon što su provjerili njezine podatke, pustili su je.

Na svojoj Facebook stranici objavila je fotografiju na kojoj uplakana stoji pokraj policajca i napisala, 'Danas su mi stavili lisice nakon što sam se odbila složiti s policajcima da sam napravila nešto loše. Poljubila sam svog supruga u javnosti!

Watts je dodala, 'Dok sam sjedila u policijskom automobilu, sjetila sam se kako je moj otac često dolazio kući bijesan jer su ga policajci optužili za nešto što nije učinio. Sada sam osjetila isti taj bijes!'

'Dozvolila sam sebi da budem iskrena u svom bijesu, ljutnji i frustraciji dok su mi suze klizile niz lice. Suze koje sam isplakala za zemlju koja sebe naziva 'Zemljom slobode i domom hrabrih', a ipak ljudima uskraćuje upravo ta prava!' Napisala je ogorčena glumica.

Policija u L.A. nije željela komentirati događaj pravdavajući se time kako glumica nije bila privedena i o tome nema nikakvog pisanog traga.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene