Čekanje je gotovo

Domaći glazbenici cijepili se protiv korone, Kedžo kaže da je jedva dočekao, a evo i tko mu se sve pridružio

Damir Urban Damir Urban PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Urban TLZP: Damir Kedžo kao Halid Bešlić Damir Kedžo druga emisija TLZP - 3 +0 Damir Kedžo druga emisija TLZP - 1 Galerija

Damir Kedžo bio je među domaćim glazbenicima koji su se odlučili cijepiti protiv koronavirusa.

Brojni domaći glazbenici jedva čekaju povratak "starom normalnom" i koncerte s publikom, pa su se odazvali na cijepljenje protiv koronavirusa koje je ovog vikenda održano u Hrvatskom glazbenom zavodu u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Poznati na skijama - 2 idealan odmor! Poznati Hrvati na skijama: Tko je strastveni skijaš, a tko svoja iskustva ne pamti po najboljem?

Među njima su bili pjevač Marko Tolja i članovi njegova benda, Damir Kedžo koji je već i sam prije nekoliko mjeseci prebolio koronu, njihovi kolege Sandi Cenov i Damir Urban, kao i skladatelj Boris Đurđević.

"Napokon cijepljen. Godinu dana čekanja je gotovo. Hvala Hrvatskoj glazbenoj uniji na koraku ka normalnijem životu", napisao Kedžo na svom profilu na Instagramu i odao da je to stvarno jedva dočekao. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAMIR KEDZO (@damirkedzo)

"Bravo, Damire! Idemo živjeti", "Tako treba", "Bravo Damire, što će čovjek mora radit i živjet od nečega", poručili su mu njegovi pratitelji u komentarima.

Kako su Damir i ostali mu kolege podnijeli cijepljenje pogledajte u našoj galeriji, a u večernjem terminu Nove TV ne propustite njegov nastup i transformaciju u showu "Tvoje lice zvuči poznato"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Profimedia) +3 Bella Thorne (Foto: Instagram) Zanimljivosti Bivša Disneyjeva slatkica ne odustaje od kupnje premalih bikinija, a čini se da joj zaručnik zbog toga nimalo ne prigovara

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene