Kao blizanci

Pustio je kosu i šminka se kako bi izgledao poput slavne mame, a među njima više nema razlike

Damian Hurley (Foto: Profimedia) Damian Hurley (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Damian Hurley (Foto: Profimedia) Damian Hurley (Foto: Instagram) Damian Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Damian Hurley (Foto: Profimedia) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) +1 Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) Galerija

Elizabeth Hurley 2002. godine rodila sina Damiana kojeg tata, biznismen Steve Bing isprva nije htio priznati, no kasnije je to učinio nakon DNK anallize.

Damiana Charlesa Hurleya, Liz je rodila 2002. godine, a njegov otac je američki biznismen Steve Bing.

Pogledaj i ovo showbuzz čeka se podjela nasljedstva Prvi put u javnosti nakon tragične smrti bivšeg partnera milijardera: Prošetala se sa sinom koji joj nevjerojatno nalikuje

Riječ je o glumici i seks-bombi Elizabeth Hurley koja i u šestom dsetljeću ima liniju i lijepo lice na kojima bi joj pozavidjele i puno mlađe žene.

Ipak, posljednjih mjeseci sve se više piše i o njezinom 16-godišnjem sinu Damianu koji joj nevjerojatno nalikuje, a otkad nosi dugu kosu, ponekad ga je doista teško razlikovati od slavne mame.

Upravo je tako bilo i na božićnoj fotografiji mame i sina kojima su javnosti htjeli zaželjeti najljepše želje na Instagramu. Naime, ovaj duo je nerazdvojan, a često i putuju zajedno po različitim lokacijama s kojih onda objavljuju zajedničke fotografije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Damian Hurley (@damianhurley1)

I sam Damian u posljednje je vrijeme sve popularniji na Instagramu te je skupio tisuće obožavatelja, pa ne sumnjamo kako se radi o još jednom klincu slavnih roditelja koji će sam na temekju slavnog prezimena postati zvijezda. Baš kao što je to postala manekenka Kaia Gerber koja neodoljivo sliči na mamu Cindy Crawford u danima kad je bila najtraženiji top-model svijeta.

Samo je ovdje priča malo čudnija obzirom da je Damian muškarac, a neodoljivo sliči na mamu. No baš zato mu modni stručnjaci predvišaju blistavu karijeru, 16-godišnjak već odrađuje razna snimanja.

Bing u početku nije htio priznati očinstvo, već je izjavio kako je s Liz imao samo kratku avanturu 2001. Ipak, DNK test utvrdio je kako je Bing otac, dok je slavni glumac Hugh Grant, koji je bio u dugogodišnjoj vezi s Liz, jedan od šest kumova tinejdžeru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Damian Hurley (@damianhurley1)

"Damian je odličan fotograf i zna što mlađi ljudi žele vidjeti. Naše zajedničko vrijeme uglavnom uključuju gledanje serija. Provodimo jako puno vremena zajedno i osjećamo se jako ugodno kad smo skupa", komentirala je jednom prilikom glumica. Odbacila je i šuškanja kako je Damianu jako neugodno zbog njezinih golišavih fotografija koje objavljuje na društvenim profilima i koje on snima. 

Dado i Karlo iz serije Na granici otkrili tajne sa snimanja | Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene