Kemija je jaka

Cure detalji veze Brada Pitta i profesorice: Druže se već pola godine, on je posjećuje na fakultetu

Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Profimedia) Neri Oxman (Foto: Getty Images) Neri Oxman (Foto: Getty Images) Neri Oxman (Foto: Getty Images) +0 Brad Pitt (Foto: Getty Images) Galerija

Brad Pitt sve više i više vremena provodi s profesoricom Neri Oxman jer ga fascinira kao osoba.

Samo nekoliko dana nakon što su strani mediji izašli s informacijom da Brad Pitt puno vremena provodi s Neri Oxman, dizajnericom, arhitekticom  i profesoricom na prestižnom Massachusetts Institute of Technology (MIT), te da je kemija između njih poprilično jaka, u javnost su sada procurili i najnoviji detalji njihova odnosa.

Pogledaj i ovo Brad Pitt "Bio je nesretan" Dok je ovako izgledao Bradu Pittu pripala je titula kojom se rijetki mogu pohvaliti, ali njemu se baš i nije svidjela!

Neri Oxman (Foto: Getty Images) Neri Oxman (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Naime, prema fotografiji koja je objavljena na Instagramu prije pola godine, Brad Neri očito rado posjećuje na njezinu radnom mjestu, ali i bez problema pozira s njezinim studentima. Ta fotografija još stoji na profilu djevojke imena Kathy Camenzind, no ona za koju je pozirala i profesorica Oxman ipak je uklonjena s društvene mreže, piše časopis People.

 

Ocean’s six?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene