Što je to?

Srušila je internet prvom fotkom na Instagramu, a fanovi su na njoj uočili nešto jako sumnjivo

Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Jennifer Aniston Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston i David Schwimmer (Foto: Profimedia) +0 Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Galerija

50-godišnja Jennifer Aniston pridružila se Instagramu, a prvom fotografijom srušila je internet.

Prije točno dva dana Jennifer Aniston slomila je internet.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i Matthew Perry - 4 potpuno shrvana Smrt Matthewa Perryja najteže je pala ovoj Prijateljici, drugi je to veliki gubitak za nju u kratkom razdoblju!

Slavna glumica tada se napokon pridružila društvenoj mreži Instagram, a za prvu objavu strateški je odabrala selfie sa svojim kolegama iz legendarne serije "Prijatelji", koja ju je vinula u zvjezdanu orbitu.

Tako su se uz 50-godišnju glumicu na fotki našli i Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Lisa Kudrow i Matthew Perry.

"Sada smo prijatelji i na Instagramu. Bok, Instagram", napisala je glumica uz objavljenu fotografiju i time zapalila društvene mreže.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Jennifer već ima 11,3 milijuna obožavatelja, a oduševila je i drugom objavom, snimkom na kojoj se pravi kako razbija mobitel. "Kunem vam da nisam planirala ništa slomiti. Hvala vam na predivnoj dobrodošlici", stoji u opisu snimke na kojoj plavokosa glumica živčano razbija mobitel zbog popularnosti na Instagramu.

Ipak, sve je ostalo u sjeni toga da su obožavatelji primijetili nešto jako sumnjivo na fotografiji kojom je probila led na društvenim mrežama.

Naime, na stolu pored kojeg slavni "Prijatelji" poziraju stoji mobitel na kojem se nalazi nešto bijelo, a nije dugo trebalo da krenu šale kako se nisu niti potrudili sakriti kokain. Drugi su pak na ekranu tog istog mobitela vidjeli odsjaj i tako su počele teorije zavjere.

"Jennifer Aniston priključila se Instagramu. Prva objava? Ona i ostatak ekipe 'Prijatelja' šmrču kokain s ekrana mobitela", našalio se jedan korisnik Twittera, no glumci se nisu oglašavali.

Prije nekoliko mjeseci isto se dogodilo slavnoj skupini Spice Girls, no četvorka se odmah oglasila kako je u pitanju odsjaj svjetla, a nipošto neka zabranjena supstanca. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) +3 Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Celebrity I ona je samo čovjek: Inače savršenoj Kate potkrala se ozbiljna greška, no ipak se nije dala smesti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene