promijenio priču

Protiv poznatog glumca nekoliko je žena podiglo ozbiljne optužbe, sada je pred sudom priznao što je napravio

Cuba Gooding Jr. (Foto: Getty Images) Cuba Gooding Jr. (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Cuba Gooding Jr. (Foto: Getty Images) Cuba Gooding Jr. (Foto: Getty Images) Cuba Gooding Jr. (Foto: Getty Images) +0 Cuba Gooding Jr. (Foto: Profimedia) Galerija

Cuba Gooding Jr. prije tri se godine predao policiji nakon što su protiv njega tri žene podigle optužnice, a sada je priznao jednu od njih.

Poznati holivudski glumac Cuba Gooding Jr. priznao je krivnju zbog neprimjerenog dodirivanja žene u jednom noćnom klubu. Optužnica po kojoj je prije tri godine uhićen ističe kako je Gooding napastovao nekoliko žena, no sada je na sudu priznao samo jednu optužbu, prenosi Daily Mail.

Pogledaj i ovo Cuba Gooding (Foto: Profimedia) Dan za opuštanje Friško rastavljeni glumac proveo dan s plavušom koja je prilično slična bivšoj supruzi

Glumac je pred sud trebao puno ranije, no zbog pandemije koronavirusa odgođena su sva suđenja 2020. godine, uključujući i njegovo, te je sve nastavljeno ovoga tjedna.

54-godišnjeg Cubu tri su neimenovane žene optužile da ih je neprimjereno dodirivao u jednom njujorškom klubu 2019. godine, što je on u početku opovrgavao. Nakon optužbi sam je sa smiješkom na licu došao u policijski odjel specijalnih žrtvi na razgovor s detektivima, pred kojima je izjavio kako je nevin te da će sigurnosna snimka to i dokazati. Unatoč tome, Cuba je uhićen zbog prisilnog ili nedozvoljenog dodirivanja, zbog čega mu prijeti kazna zatvora u trajanju od maksimalno godine dana.

"Vjerujem u sustav i proces. Postoji snimka koja će pokazati što se uistinu dogodilo. Bio sam u klubu, otišao sam, sreo sam gomilu ljudi, fotografirao se s njima. Apsolutno se ne osjećam krivim ni za što", izjavio je Cuba za TMZ prije nego što se predao policiji.

Nakon što je otišao na policiju, protiv njega je podignuto još nekoliko optužnica, na čemu njegovi odvjetnici rade posljednjih nekoliko mjeseci. Prijavilo ga je navodno više od 20 žena.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth Hurley (Foto: Profimedia) Elizabeth Hurley (Foto: Profimedia) +5 Elizabeth Hurley (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog ovih se prizora svi pitaju kako je moguće da ima 56 godina, evo u čemu je njena tajna: "Život je prekratak za stroge dijete"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene