Tu nema pomoći

Slava i novac mogu puno, ali ne sve! Ronaldo otkrio svoj najveći strah

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najslavnijih nogometaša progovorio je o svom strahu. Slava i novac mogu kontrolirati mnoge stvari, ali jednu ne.

Cristiano Ronaldo otkrio je za magazin 'Libero' kako je njegov najveći strah da će umrijeti mlad. Cristiano je prije pet godina postao tata i ističe kako za njega u životu ne postoji ništa važnije od obitelji i prijatelja.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo s majkom Dolores Aveiro kakvo iznenađenje! Cristiano Ronaldo svoju majku na rođendan natjerao u plač, snimka tog trenutka širi se društvenim mrežama!

Kad Ronaldo kupuje - ovako izgleda njegov stan od 18,5 milijuna dolara!

'Moj najveći strah je da ću umrijeti mlad. Ne želim da se to dogodi, želim s ovog svijeta otići kao starac od 80 ili 90 godina. Trudim se raditi normalne stvari s obitelji, prijateljima i sinom. Trudim se ostati normala osoba, a slobodno vrijeme obožavam provoditi sa sinom. Okružen sam ljudima koji mi daju pozitivnu energiju, a to mi je najvažnije', rekao je slavni nogometaš.

Dodao je i to kako želi ostati u poslu koji voli: 'Moj cilj je uvijek isti, biti najbolji. Uvijek dajem svoj maksimum. Već godinama razmišljam na isti način i mislim da je to urodilo plodom'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene