Kakva promjena

Svojim je bizarnim ponašanjem izazivala zgražanje, a danas uživa u čistom luksuzu dok je pazi i mazi novi zaručnik

Courtney Stodden i Chris Sheng (Foto: Profimedia) Courtney Stodden i Chris Sheng (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Courtney Stodden i Chris Sheng (Foto: Profimedia) Courtney Stodden iChris Sheng (Foto: Profimedia) +0 Courtney Stodden (FOTO: Profimedia) Galerija

Courtney Stodden proslavila je rođendan izazovnom badiću na luksuznoj jahti i to nakon što joj je zaručnik Chris Sheng priredio pravo iznenađenje.

Američka starleta Courtney Stodden proslavila je ovih dana 29. rođendan, a njezin joj je zaručnik Chris Sheng tom prilikom priredio pravo iznenađenje koje nije promaklo ni paparazzima.

Pogledaj i ovo showbuzz predstava za javnost Strastveno ga ljubila, a nije se još ni razvela: Gura pod nos vezu mužu viđenom s mlađahnom plavušom

Naime, Chris je svojoj dragoj organizirao plovidbu na luksuznoj jahti s privatnim kuharom, na kojoj se atraktivna plavuša pojavila u poprilično izazovnom izdanju. Točnije nosila je badić s izrezima koji je jedva zadržao njezine bujne obline na mjestu, a to su sve zabilježili paparazzi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden)

Courtney je inače poznata po jednom od najbizarnijih brakova u Hollywoodu koji je s glumcem Dougom Hutchinsonom sklopila kad joj je bila samo 16 godina, a njemu 50 što im je donijelo titulu jednog od najbizarnijih bračnih parova u svijetu američkog šoubiza.

Inače, sada bivši supružnici prekinuli su vezu na razdoblje od 9 mjeseci između 2013. i 2014. godine, nakon čega su se pomirili, ali spontani pobačaj koji je Courtney doživjela 2016. godine bio je razlog novog prekida, do kojeg je došlo godinu dana nakon nesretnog slučaja.

Upoznali su se na njegovoj internetskoj radionici za glumu, a kada su započeli vezu, zbog činjenice da je ona tada bila maloljetna i 34 godine mlađa od njega, dobivao je prijetnje smrću, obitelj ga se odrekla, a agent mu je otkazao suradnju.

Zanimljivo je da Courtney i danas Douga naziva svojom srodnom dušom, unatoč tome što se 2017. godine uselila u dom svog 40-godišnjeg menadžera i poduzetnika Chrisa Shenga za kojeg je danas i sretno zaručena.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene