Nije mu bilo fino ili?

Od njega smo svašta navikli vidjeti, ali ovakav potez usred dana nitko nije očekivao, svi su se u čudu okretali!

Conor McGregor (Foto: Getty Images) Conor McGregor (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Conor McGregor (Foto: Getty Images) Conor McGregor (Foto: Getty Images) Conor McGregor (Foto: Getty Images) Conor McGregor i Dee Devlin (Foto: AFP) Conor McGregor (Foto: Instagram) +0 Conor McGregor (Foto: Instagram) Galerija

Conor McGregor ovih dana boravi u Rimu, gdje je snimljen u pomalo neočekivanoj situaciji.

Conor McGregor jedan je od najuspješnijih i najpopularnijih MMA-boraca današnjice, pa je njegovo pojavljivanje na ulicama Rima posebno iznenadilo njegove obožavatelje, i to jer se pojavio u društvu četvorice snagatora koji brinu o njegovoj sigurnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Prava drama! Polugola glumica razdvajala UFC borca koji je šakama navalio na njezinog dečka, evo što ga je to izbacilo iz takta!

33-godišnjeg Conora i njegovu godinu dana stariju zaručnicu Dee Devlin paparazzi su uhvatili u šetnji rimskim ulicama, gdje su ih u stopu pratila četvorica tjelesnih čuvara, a zanimljivo je i kako mu je jedan cijelo vrijeme pridržavao čašu koktela. Neuobičajeni prizor privukao je veliku pažnju slučajnih prolaznika, a tamošnjim paparazzima nikako nije mogao promaknuti.

Ne zna se je li Conoru bilo teško samom šetati s čašom u rukama ili mu se jednostavno nije svidjelo piće, no kako god, brzo se snašao. 

Conor i Dee u posljednje se vrijeme ne odvajaju, a ona mu je od samih početaka karijere najveća podrška i potpora. Usto mu je dosad oprostila sve skandale koje je prouzročio, a prešla je i preko brojnih glasina o njegovoj nevjeri, pa čak i preko optužbi jedne samohrane majke da je on otac njezina djeteta.

Oprostila mu je i skandal nakon što je svoje intimne dijelove tijela bez pardona pokazao mladoj udanoj ženi koju je sreo ispred ulaza u toalet jednog bara na Korzici. Navodna žrtva tvrdila je kako joj je 33-godišnji Irac pokazao svoj spolni organ, a zatim je izvrijeđao u vidno alkoholiziranom stanju, zbog čega se našao i iza rešetaka.

Par je, inače, u vezi od 2008. godine, a zajedno imaju dvoje djece - sina Conora Juniora i kćer Croiju.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo - 4 +0 Petar Grašo i Tonči Huljić Celebrity Petar Grašo fanovima priredio iznenađenje koje u ovo vrijeme nitko nije slutio, a otkrio je i koje su mu tri stvari obilježile godinu!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Vigor Grupa Vigor Grupa Vigor Grupa Vigor - 2 +9 Vigor (Foto: Martina Cvek) Celebrity Član grupe Vigor preminuo od posljedica koronavirusa, kolege se u šoku opraštaju od njega: "Slomljeni smo i bez riječi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene