Tužna vijest

Član grupe Vigor preminuo od posljedica koronavirusa, kolege se u šoku opraštaju od njega: "Slomljeni smo i bez riječi"

Grupa Vigor Grupa Vigor PR 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Vigor Grupa Vigor Grupa Vigor Grupa Vigor - 2 Vigor (Foto: Martina Cvek) Grupa Vigor (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Grupa Vigor (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Mejaši, Vigor (Foto: PR) Grupa Vigor - 3 Grupa Vigor - 2 +3 Grupa Vigor - 1 Galerija

Žarko Marinović Žare iz grupe Vigor preminuo je od posljedica koronavirusa.

Član naše popularne grupe Vigor 52-godišnji Žarko Marinović Žare preminuo je od posljedica koronavirusa, a tužna je vijest potvrđena i na društvenim mrežama grupe.

Pogledaj i ovo In Magazin: Happy Fest ''to je veliki kompliment'' U Zagrebu je održan najveseliji glazbeni festival: ''Ljudi i dalje vole hrvatsku zabavnu glazbu koja je i dalje prava mainstream glazba''

Prema pisanju portala Zagreb.info prema neslužbenim tvrdnjama Žarkovih prijatelja, on nije bio cijepljen protiv koronavirusa, a na respiratoru je bio od vikenda.

Od dragog člana na društvenim se mrežama opraštaju njegovi prijatelji i kolege iz Vigora, kao i brojni obožavatelji koje je ova vijest rastužila i šokirala.

"Danas smo izgubili našeg prijatelja.Slomljeni smo i beskrajno tužni. Počivaj u miru dragi naš Žare. Volimo te i beskrajno ćeš nam nedostajati", stoji uz Žarkovu fotografiju objavljenu na profilu grupe na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PA post shared by Grupa Vigor (@grupavigor_official)

"Otišo je s mirisima jutra. Slomljeni smo i bez riječi. Dragi naš Žare, hvala ti za sve ove godine divnog prijateljstva. Zauvijek ćeš ostati u našim srcima. Beskrajno ćeš nam nedostajati. Obitelji želimo iskrenu sućut. Volimo te", napisao je u priči na Instagramu frontmen benda Mario Roth.

A od Žarka se opraštaju i brojni obožavatelji. 

"Počivaj u miru divni čovjece zauvijek ćes biti u našim srcima, iskrena sućut obitelji i vama naravno Svirat će nam uvijek i s onog svijeta", "Iskrena sućut obitelji i bendu", Šok. Iskrena sućut obitelji i dečkima iz Vigora", "Nee, iskrena sućut", "Falit će svima nama", neke su poruka kojima se i obožavatelji opraštaju od Žarka.

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) +0 Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Celebrity Lijepa glumica pozirala potpuno gola i pokazala deset godina mlađem i poznatom dečku što radi dok on nije kod kuće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene