vruće scene!

Lijepa glumica pozirala potpuno gola i pokazala deset godina mlađem i poznatom dečku što radi dok on nije kod kuće

Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) +0 Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Galerija

Olivia Wilde u sklopu nove kampanje pozirala je potpuno gola, a fotke je pokazala i na svojem Instagramu.

Glumica Olivia Wilde (37) iskoristila je vrijeme za sebe dok je njezin mlađahni dečko Harry Styles (27) na turneji, a na svojem Instagramu mu je pokazala što propušta kod kuće. Slavna glumica objavila je prvo fotku u toplesu pa zatim i onu na kojoj je potpuno gola u sklopu svoje kampanje.

Pogledaj i ovo Harry Styles i Chris Pine - 3 Je li moguće? Mladi pjevač postao tema rasprava na društvenim mrežama, pogledajte što je napravio kolegi u videu koji je hit na internetu!

"Čista ljepota može biti i prljava", napisala je uz jednu fotografiju lijepa glumica, koja je posljednjih mjeseci u centru pozornosti zbog veze sa šarmantnim pjevačem. Istaknula je svoju prirodnu ljepotu, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama, mnogi joj se dive jer nije otišla pod nož.

O vezi Harryja i Wilde se šuškalo još u siječnju, a onda je sve potvrđeno kad su bili snimljeni tijekom prisnih izlazaka u javnost. Olivia je do studenog prošle godine bila zaručena za svojeg dugogodišnjeg dečka Jasona Sudeikisa, no nakon njihova prekida ništa nije ukazivalo na činjenicu da ona ljubi nekoga novog.

Glumica i njezin bivši partner Sudeikis imaju sina Otisa (7) i kćer Daisy (4).

Olivia i Harry spetljali su se tijekom snimanja njezina filma "Don't Worry Darling" prije nekoliko mjeseci, a to je njegov novi pothvat, prvi nakon što je 2017. utjelovio vojnika u hit ratnoj drami "Dunkirk" Christophera Nolana.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +2 Hana Huljić - 1 Celebrity Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) +5 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Stručnjaci pojasnili što se točno dogodilo s licem Madonne i Toma Cruisea, koji su ovih dana sve šokirali svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene