Urnebesna je!

Fotografija slavne ljepotice dokazuje da je da se i njoj može dogoditi isto što i svakoj drugoj ženi

Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Getty Images) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) +0 Cindy Crawford (Foto: Instagram) Galerija

Cindy Crawford objavila fotografiju u izdanju u kojem je nismo navikli viđati.

Jedna od najslavnijih manekenki svih vremena, legendarna Cindy Crawford proteklih je nekoliko dana bilo poprilično zaposlena oko organizacije proslave kćerina 18. rođendana ali i obavezama na Tjednu mode u New Yorku.

Pogledaj i ovo showbuzz I dalje izgleda super Prisjetila se svojih početaka: Prošlo je preko 30 godina!

U to koliko joj je raspored bio natrpan pokušala nas je sama uvjeriti kada je na profilu na Instagramu objavila urnebesnu fotografiju, u izdanju u kakvom je dosad nismo baš imali prilike vidjeti.

Naime, 53-godišnja Cindy okinula je selfie s jako rasčupanom kosom, razmazanom maskarom oko očiju i pospanim pogledom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

"Ono kad zaspiš s mokrom kosom i ne skineš svu šminku s očiju", napisala je iz objavu.

Njezini slavni prijatelji komentirali su objavu, pa se tako glumica Reese Witherspoon našalila s heštegom "NYFW", a glumica Kate Hudson priznala je kako se i ona bila našla u istoj situaciji.

Cindy je danas spješna i samopouzdana žena koja se ne libi pokazati lice bez trunke šminke i razgolićeno tijelo, što često čini na svom profilu na Instagramu. Time je već nekoliko puta ušutkala internetske trolove koji su je pokušali posramiti zato što se još uvijek bavi modelingom u svojoj dobi.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) +7 Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Celebrity Bivša mu je supruga seks-bomba, a on se pred njom šeće s novom, 20 godina mlađom odabranicom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene