Dostojna nasljednica

Kći slavne manekenke u ultrakratkoj suknji u potpunosti zasjenila nju i baš sve oko sebe

Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Kaia Gerber (Foto: Getty Images) Kaia Gerber (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: Getty Images) Cindy Crawford (Foto: Instagram) +0 Cindy Crawford (Foto: Instagram) Galerija

Cindy Crawford i Kaia Gerber pojavile su se zajedno na jednom modnom događanju u New Yorku.

Jedna od najslavnijih manekenki svih vremena, 53-godišnja Cindy Crawford, i njezina 18-godišnja kći Kaia Gerber, koja se također bavi modelingom, oduzimaju dah svojom pojavom gdje god se pojave.

Pogledaj i ovo Pete Davidson (Foto: Profimedia) kako mu uspijeva? Na njegov šarm pale su mnoge poznate dame, a sad ljubi ljepoticu koja je u kratkom roku zaludjela svijet

Tako je bilo i prilikom njihova dolaska na modno događanje prestižnog časopisa Vogue u New Yorku, gdje su ih dočekali brojni paparazzi na ulici. Pritom su mnogi primijetili kako se Cindy ovog puta našla u sjeni kćeri koja je u ultrakratkoj suknji pokazala duge noge i koja zapravo neodoljivo podsjeća na majku u mlađim danima.

Baš kao i majka, Kaia osvaja modne piste diljem modnih prijestolnica poput New Yorka, Milana i Pariza, gdje je nosila revije na nedavnom održanim tjednima mode, na što je Cindy itekako ponosna. 

Fotografije s Vogueova događanja Cindy je podijelila na svom profilu na Instagramu i pohvalila se da je pozornicu dijelila s Kaiom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

"Ne dobiješ svaki dan priliku dijeliti pozornicu s kćeri. Bilo nam je jako zabavno danas", napisala je Cindy uz fotografiju. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene