Buran ljubavni život

Prvi dečko joj je bio gay, bivšem mužu su dosadile njezine navodne afere sa ženama, a onda je stigao on

Christina Aguilera (Foto: Instagram) Christina Aguilera (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: Instagram) Christina Aguilera (Foto: Getty) Christina Aguilera (Foto: Getty) Christina Aguilera i Jordan Bratman (Foto: AFP) Christina Aguilera i Jordan Bratman (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Getty Images) +0 Christina Aguilera (Foto: Getty Images) Galerija

Christina Aguilera od razvoda s Jordanom Bratmanom ljubi zaručnika Matthewa Rutlera.

Prošle nedjelje u Los Angelesu je održana premijera novog filma "The Addams Family".

Pogledaj i ovo Christina Aguilera Izgubila 20 kilograma Bivša pop ikona opet izgleda kao u danima najveće slave: Utegnula se u uski korzet i zapalila scenu, baš kao nekada!

Jedna od uzvanica bila je i pjevačica Christina Aguilera, koja je otpjevala naslovnu pjesmu "Haunted Heart", a na premijeru je stigla sa svojom malenom obitelji, s kojom ju rijetko viđamo u javnosti.

U stilu poznate obitelji Addams, u crnom od glave do pete, 38-godišnja pjevačica rado je pozirala sa zaručnikom Matthewom Rutlerom te 11-godišnjim sinom Maxom i 5-godišnjom kćerkicom Summer.

Podsjetimo, par je zajedno od davne 2010. godine, a Matthew je glazbenik te filmski producent. Kćerkica je kao kruna ljubavi stigla u ljeto 2014. godine, a nekoliko mjeseci ranije Matthew je kleknuo. Ipak, par do danas nije stao pred oltar, a intimu skrivaju kao zmija noge.

Prije Matthewa pjevačica nije imala previše sreće u ljubavi. Srce joj je prvi put slomio pomoćni plesač Jorge Santos, za kojeg je kasnije otkrila kako je zapravo bio gay, a onda je uslijedio i razvod od supruga Jordana Bratmana 2010. godine nakon pet godina braka.

Par je prekinuo nekoliko mjeseci prije nego što je javnost saznala novosti, no ostali su u korektnim odnosima zbog sina.

S Bratmanom, s kojim se počela viđati 2002. godine nakon što ih je upoznao njezin menadžer, dobila je sina Maxa, a nakon što su službeno potvrdili razvod, o razlozima se šuškalo mjesecima.

Pjevačica je sama otkrila kako su im se razišli životni putevi te kako su oboje odrasli u različitim smjerovima, no dugo se šuškalo kako su do razvoda dovele njezine brojne prevare. Pričalo se i kako je par imao otvoren brak, no kako je Jordanu dosadilo da mu supruga kući dovodi druge žene za zabavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

"Bilo je jako teško, puno suza i tuge i iako su uz mene cijelo vrijeme bili bliski prijatelji i mama, ponekad mi je bilo teško ustati iz kreveta", iskreno je priznala u jednom intervjuu Christina, no ubrzo je u njezin život ušao Matthew te zaliječio slomljeno srce.

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene