Ne mari za bliceve

Novi dan, novi premali kupaći: Slavna manekenka ponovno jedva obuzdala grudi na odmoru u Italiji

Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) +2 John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Galerija

Manekenka je inače poznata po tome što je brutalno iskrena te smiješna, pa bi se sigurno i dobro našalila s nezgodom.

Obitelj Legend posljednjih se dana odmara u Italiji.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen (Foto: Instagram) I ona voli fotošop? Manekenka objavila fotke u izrezanom badiću, no one nisu nimalo slične onima koje su snimili paparazzi

Radi se o glazbeniku Johnu Legendu i njegovoj supruzi, manekenki Chrissy Teigen koji su i bračne zavjete u rujnu 2013. godine izrekli upravo u Italiji, točnije na čarobnom jezeru Como.

A da su i dalje vezani za susjednu državu, dokazali su i posljednjih nekoliko dana dok njome plove na luksuznoj jahti s djecom i prijateljima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Podsjetimo, s jednim od najpoznatijih i najomiljenijih holivudskih parova putuju i njihova djeca, 3-godišnja kći Luna te 1-godišnji sinčić Miles.

A upravo s njima Chrissy provodi svaki trenutak, i to u jako uskim badićima koji jedva obuzdavaju njezine bujne obline koje su postale još veće nakon dvije trudnoće u kratkom razdoblju.

Preciznije, pažnju privlače njezine grudi koje su već tri puta gotovo ispale iz različitih kupaćih kostima, no nezgoda se ipak nije dogodila ni s crnim kupaćim u kojem je posljednje viđena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Također, Chrissy je kroz godine pod svjetlima reflektora pokazala kako nema previše problema s golotinjom, pa vjerujemo kako se ne bi previše uzrujavala da se tako nešto i dogodilo.

Manekenka je inače poznata po tome što je i brutalno iskrena te urnebesno smiješna, pa bi se sigurno i dobro javno našalila s nezgodom.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sistine Stallone (Foto: Instagram) Sistine Stallone (Foto: Instagram) Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL +7 Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Celebrity Kći Sylvestera Stallonea objavila dosad najseksi fotografiju iz Hrvatske, uživa na čarobnom Visu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene