Ima i razlog za to

Nedavno proslavila bizarnu godišnjicu povećanja grudi, a sada ih je ipak odlučila smanjiti

Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) +0 Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Galerija

Chrissy Teigen na društvenim je mrežama otkrila da je donijela odluku o smanjivanju grudi i da uskoro ide na operaciju.

Manekenka i supruga glazbenika Johna Legenda, koji trenutačno nosi titulu najsekespilnijeg muškarca današnjice, 34-godišnja Chrissy Teigen početkom ove godine obilježila je desetu godišnjicu ugradnje implantata u grudi, i to javno se pokajavši i poželjevši ih ukloniti.

Pogledaj i ovo John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) kakva vijest John Legend i supruga poslije teškog gubitka pohvalili se sretnim vijestima: ''Željela sam pokušati još jednom''

Čini se kako joj se želja ostvarila jer je manekenka uzbudljivu vijest podijelila sa svojih 29,8 milijuna pratitelja na profilu na Instagramu i najavila da samo što nije obavila operativni zahvat smanjivanja grudi.

"Bok, bok! Objavila sam na Twitteru da sam se testirala na koronavirus jer uskoro idem na operaciju. Mnogi su ljudi znatiželjni i guraju nos gdje im nije mjesto pa ću samo ovo reći: Smanjujem svoje grudi! Bile su sjajne dugi niz godina, ali sada sam ih preboljela. Voljela bih moći zakopčati haljinu u svojoj pravoj veličini i leći na trbuh da mi bude ugodno. Ne brinite se za mene, sve je dobro. I dalje ću imati grudi i bit će samo mast. Što zapravo grudi i jesu, glupa, čudesna vreća masti", napisala je Chrissy uz fotografiju na kojoj pozira bez grudnjaka i prije operacije povećanja svojih oblina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Da žali zbog toga, otkrila je u jednom od intervjua u ožujku ove godine, baš kao i na društvenim mrežama. Neki od njezinih slavnih prijatelja na to su se samo nasmijali, poput Kim Kardashian, a komičarka Whitney Cummings podsjetila ju je na to da se implantati trebaju izvaditi nakon deset godina.

"Da, dala sam napraviti umjetne grudi kada sam imala dvadesetak godina. Bilo je to zbog kupaćih kostima i poziranja u njima", izjavila je za Glamour UK.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Brad Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Brad Pitt više ne izgleda ovako: Glumac iznenadio promjenom imidža, za to je očito kriva karantena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene