Nova frizura

Brad Pitt više ne izgleda ovako: Glumac iznenadio promjenom imidža, za to je očito kriva karantena

Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) getty images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Brad Pitt (Foto: Getty Images) Galerija

Brad Pitt je u opuštenom izdanju snimljen u blizini svog doma u Malibuu.

Holivudski glumac i miljenik žena Brad Pitt jedan je od onih muškaraca koji su se totalno opustili i prepustili uvjetima karantene zbog pandemije koronavirusa jer, koliko vidimo, u tim je okolnostima odlučio pustiti dužu kosu i nije došao u napast da se sam pokuša ošišati.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

56-godišnji oskarovac u posljednje je vrijeme obično imao nešto kraću, uredno ošišanu i stiliziranu kosu, uglavnom zalizanu gelom, međutim sada je na ulicama Malibua snimljen u nešto drugačijem izdanju. Naime, sada ima dužu kosu, gotovo do ramena, no vjerujemo da će se i ta promjena svidjeti njegovim obožavateljicama, baš kao i svi njegovi dosadašnji imidži.

Opušteni izgled Brad je upotpunio vrećastim poderanim trapericama i maslinastom majicom, a čini se da za objektive paparazza koji su se našli u blizini njegova doma i nije previše mario.

Brad je snimljen u društvu basista legendarnih Red Hot Chili Pepperesa imena Flea dok su na ulici razgledavali motocikl.

Inače, Brad i Flea dobri su prijatelji još od 90-ih godina i često se druže. Imaju nekoliko zajedničkih interesa poput motocikala i dizajnerskog namještaja koji zajedno vole kupovati. Dijele i zajedničkog duhovnog iscjelitelja Sata Harija Khalsa.

Osim Bradova imidža i njegov ljubavni život gotovo je svakodnevna tema medija, pa su ga tako u posljednje vrijeme povezivali s australskom voditeljicom Renee Bargh, zatim 25 godina mlađom Alijom Shawkat, a naravno tu se spominje i njegova bivša supruga Jennifer Aniston, s kojom se navodno ponovno zbližio. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene