Dan na otvorenom

Poznata je po golišavim izdanjima, no za druženje s obitelji se pokrila, a evo i kako izgleda bez šminke

Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) +0 Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Galerija

Chrissy Teigen i John Legend uživali su na plaži s djecom.

Manekenka Chrissy Teigen i njezin suprug John Legend odlučili su umjesto izolacije zbog koronavirusa iskoristiti dan na otvorenom te su otišli na polupraznu plažu u kalifornijskom Malibuu.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

Chrissy je obukla lepršavu svilenu tuniku, a na sebi nije imala ni trunke šminke. Daily Mail javlja kako je par na plaži zaigrao i američki nogomet, a s njima su bila i djeca. Supružnici su posljednjih nekoliko dana uživali u društvu obitelji, a odmaraju se prije novih izazova.

"Odlično se zabavljamo s djecom. Oni su sada već stariji i super nam je razgovarati s njima. Mislim da mi je najteži dio majčinstva bila činjenica da s djecom do određene dobi ne mogu razgovarati, a nisam znala kako se osjećaju", ispričala je nedavno manekenka.

John Legend otkrio je nedavno i početke njihove veze. Počeli su se viđati kada je njemu bilo 27, a njoj 21 godina, a kako je sam izjavio, osvojila ga je jedinstvenim smislom za humor. Par je i danas zaljubljen kao i prvoga dana.

Jagoda Kumrić u problemima: "Što će mi baba reći kada ovo vidi?!" I Drugo ime ljubavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene