Vratio se u normalu

Chris Evans iznenadio je obožavatelje novim starim imidžem nakon završetka snimanja filma

Chris Evans Chris Evans Profimedia 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Evans Chris Evans - 1 Chris Evans - 2 Chris Evans - 3 Chris Evans - 4 Chris Evans - 5 Chris Evans - 6 Chris Evans - 7 Chris Evans - 1 Chris Evans - 3 +25 Chris Evans - 4 Galerija

Chris Evans promijenio je imidž nakon dugo vremena i obožavatelje oduševio povratkom na stari izgled po kojem ga svi znaju.

Chris Evans za potrebe snimanja filma ''The Gray Man'' pustio je guste brkove koji su krasili njegovo lice već neko vrijeme, a nakon što je snimanje za film završilo, Evans se vratio svom starom izgledu te obrijao duge brkove.

Pogledaj i ovo Bette Midler i 50 Cent (Foto: Getty Images) Oštre poruke sa svih strana! Holivudska elita zgrožena zbog sramotnog događanja u Washingtonu, svi se pitaju samo jedno pitanje

Tek što su obožavatelji navikli na njegov novi imidž, glumac se vratio na staro, ali svi se slažu kako mu i jedan i drugi izgled posve dobro stoje.

Chris je fotografije prije i poslije brijanja objavio na Instagramu, a obožavatelji se šale da je ovom objavom postupio kao svaki klasični tata koji objavljuje svoje brkove na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@chrisevans)

''Realno, savršen si na oba načina'', jedan je od komentara na objavi.

Evans će u filmu glumiti uz bok Ryanu Goslingu, a radnja će se odvijati oko najdubljih i nacrnnjih tajni službe CIA.

Evans je najpoznatiji po filmovima iz Marvelove marže, a u tim klasicima glumi Kapetana Ameriku, jednog od izmišljenih likova.

Zbog svog dobrog izgleda, kao mlad je glumio i u nekoliko filmova za tinejdžere poput ''Koji je tvoj broj?'' i ''Ovo nije glupi film za mlade'', a svoj je trag ostavio i u ostalim uspješnim filmovima poput ''Nadarena'' i ''Snowpiercer''.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) +20 Monica Bellucci (Foto: AFP) Celebrity Zanosna crnka kojoj se dive i žene i muškarci zbog zadnjeg poteza na udaru kritika: ''Znamo kako izgledaš!''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić (Foto: Goran Perešin) +1 Borna Kotromanić Celebrity Još jedno hrabro izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica: Hvali se vitkom figurom, a svi su primijetili i što je preskočila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene