Primjećujete zašto?

Zanosna crnka kojoj se dive i žene i muškarci zbog zadnjeg poteza na udaru kritika: ''Znamo kako izgledaš!''

Monica Belluci Monica Belluci Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) +14 Monica Bellucci (Foto: AFP) Galerija

Monica Belluci našla se na udaru kritika zbog korištenja fotošopa nakon što je objavila niz fotografija s dodjele nagrada Maria Callas Monaco Gala.

Talijanska glumica, koju nosi i titulu jedne od najljepših žena svijeta, Monica Belluci našla se na udaru kritika i neodobravanja nakon što je objavila niz svojih fotografija, na kojima ne djeluje nimalo prirodno.

Pogledaj i ovo Monica Bellucci (Foto: AFP) Sve ljepša od ljepše! Talijanka izvanserijske ljepote dugo je krila svoje kćeri, sad su napokon uhvaćene skupa, a pogled s jedne teško je odvojiti!

Fotografije koje je 57-godišnja Monica objavila nastale su na dodjeli nagrada Maria Callas Monaco Gala, u glumica na njima pozira u elegantnoj haljini s dubokim prorezom, no mnoge je iznenadilo pretjerano korištenje fotošopa i filtera jer inače nema takvu naviku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

"Predivna si, nema potrebe da si uređuješ lice na fotografijama", "Zašto koristiti toliko fotošopa", "Ne trebaš nikakve filtere na fotografijama, predivna si bez njih, Monica", "Predivna, ali fotošopirana", poručili su joj pratitelji.

Prirodnu ljepote glumice obožavaju i žene i muškarci diljem svijeta, dive joj se gdje god da se pojavi i rijetko tko može skinuti pogled s nje, pa nikome nije jasno zašto je odlučila posegnuti za uređivanjem ionako predivnih fotografija.

Monica je inače prije glumačke ostvarila manekensku karijeru koju je započela već sa 16 godina radeći prvo kao model u Italiji za Dolce & Gabbanu, a potom i u New Yorku te Parizu gdje su je uočile druge velike dizajnerske kuće, a uskoro je snimila i svoj prvi film "Život sa sinovima". Nikada imala problem sa snimanjem obnaženih scena i skidanjem pred kamerama, tako da su njezini glumački počeci obilježeni upravo takvim prizorima.

Njezin profil na Instagramu, gdje ima 4,7 milijuna pratitelja, vrvi izazovnim fotografijama na kojima ponosno ističe svoje bujne obline. Mnogi im ne mogu odoljeti, a nije mogao 18 godina mlađi Nicolas Lefebvre, s kojim je u ljubavnoj vezi od 2017. godine i kojeg je skrivala od javnosti čak dvije godine.

Prije njega Monicino srce osvojio je fotograf Claudio Basso, za kojeg se udala 1990. godine i razvela četiri godine kasnije. No 1996. godine upoznaje glumca Vincenta Cassela s kojim je snimala film "Apartman" i kojemu je rekla da na vjenčanju 1997. godine.

Njihov brak navodno je bio otvoren te su oboje često mijenjali seksualne partnere, o čemu je brujao cijeli Hollywood. Ona je čak jednom prilikom izjavila da od supruga i ne očekuje vjernost ako ga ne vidi po tri mjeseca, koliko su znali biti razdvojeni zbog poslovnih obveza i snimanja. Monica i Vincent dobili su dvije kćeri, a njihovu je braku kraj došao 2013. godine

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak - 3 Josip Radeljak - 1 Josip Radeljak - 2 Josip Radeljak i djevojka Maja (Foto: Facebook) +5 Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Celebrity Rijedak izlazak čovjeka koji je nekad bio pod povećalom javnosti, a ono što najviše zanima javnost posljednjih godina vješto skriva

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger +0 Nicole Scherzinger Celebrity Nazivaju ju ženom božicom, a sada je pokazala skoro svaki centimetar svog zamamnog tijela i opravdala taj nadimak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene