dugo ga nismo vidjeli

Rijedak izlazak čovjeka koji je nekad bio pod povećalom javnosti, a ono što najviše zanima javnost posljednjih godina vješto skriva

Josip Radeljak - 3 Josip Radeljak - 3 Igor Kralj/Pixsell 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak - 3 Josip Radeljak - 1 Josip Radeljak - 2 Josip Radeljak i djevojka Maja (Foto: Facebook) Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Josip Radeljak (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) +0 Josip Radeljak - 4 Galerija

Josip Radeljak Dikan pojavio se na svečanoj premijeri filma "Bilo jednom u Hrvatskoj" redatelja Jakova Sedlara.

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan (79) nekad je punio medijske stupce svojim burnim ljubavnim životom, no posljednjih godina se pritajio i rijetko ga se može vidjeti u javnosti.

Pogledaj i ovo Desanka Beba Lončar posljednji put viđena 2010. Bila je toliko lijepa da su je prozvali srpskom Brigitte Bardot, no rano je stavila točku na kraj karijere, a danas se ne voli isticati

No događaj koji nije mogao propustiti je svečana premijera filma "Bilo jednom u Hrvatskoj" redatelja Jakova Sedlara, kojemu je Dikan pružio i javnu podršku na svojim društvenim mrežama. Glavnu ulogu u filmu ima slavni glumac Kevin Spacey, koji je utjelovio bivšeg predsjednika Hrvatske Franju Tuđmana, no on se na premijeri u Zagrebu ipak nije pojavio.

Dikan je izgledao dobro raspoloženo i nasmiješio se fotografima, a bio je u društvu prijatelja.

O njegovu ljubavnom životu trenutno se ne zna ništa, osim što mu na Facebooku piše kako nije u vezi.

Radeljak iza sebe ima tri propala braka. Prva supruga bila mu je popularna jugoslavenska glumica Desanka Beba Lončar, s kojom je dobio sina Lea.

Nakon nje je 2000. godine oženio glumicu Enu Begović, s kojom je dobio kćer Lanu. Ena je iste godine poginula u tragičnoj prometnoj nesreći na Braču.

Njegova treća supruga bila je voditeljica Vlatka Pokos. Vjenčali su se 2004. godine, a svoj buran brak okončali su 2007., kada je Dikan pred očima javnosti izbacio Vlatku iz stana.

Poduzetnik je bio u vezi i s glumicom Dolores Lambašom kada je ona 2013. godine poginula u prometnoj nesreći, a nakon nje ga se povezivalo s Beograđankom Ivanom Stanojević, no nikada nisu potvrdili da su par.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati +6 Ronela Hajati Celebrity Bujna Albanka u majušnom kostimu zapalila pozornicu Eurosonga i postavila ljestvicu visoko odmah na početku natjecanja

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise Tom Cruise - 3 Tom Cruise u ''Top Gun: Maverick'' - 1 Tom Cruise u ''Top Gun: Maverick'' - 2 +13 Tom Cruise u ''Top Gun: Maverick'' - 3 Celebrity Kako je moguće da Tom Cruise danas izgleda isto kao i kad je snimio prvi Top Gun?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene