Kao da nije prošlo 36 godina

Kako je moguće da Tom Cruise danas izgleda isto kao i kad je snimio prvi Top Gun?

Tom Cruise Tom Cruise Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise Tom Cruise - 3 Tom Cruise u ''Top Gun: Maverick'' - 1 Tom Cruise u ''Top Gun: Maverick'' - 2 Tom Cruise u ''Top Gun: Maverick'' - 3 Tom Cruise u ''Top Gun: Maverick'' - 4 Tom Cruise u ''Top Gun: Maverick'' - 5 Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise, Jennifer Connelly i Miles Teller +7 Tom Cruise - 2 Galerija

Tom Cruise imao je samo 24 godine kad je snimljen prvi dio legendarnog filma ''Top Gun'', a sad se vratio toj ulozi i izgleda sjajno kao i nekad!

Tom Cruise, 59-godišnji glumac, proslavio se ulogom poručnika Petea Mitchella i vrsnog pilota u legendarnom filmu ''Top Gun'' 1986. godine.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i Tom Cruise I Tom je imao posebnu podršku! Pogledajte Cruiseov potez prema Kate Middleton zbog kojeg je opet sve osvojio, a reakcija princa Williama poseban je hit!

Iako je tada imao samo 24 godine, Cruise je ulogu sjajno odigrao, a priliku da ponovno utjelovi ovog lika dobio je opet. 

Na nedavnu premijeru novog nastavka filma ''Top Gun: Maverick'' stigao je helikopterom kojim je sam upravljao.

Crni helikopter na sebi je imao natpis "Tom Cruise, Top Gun: Maverick", a glumac je iz njega išetao u elegantnom odijelu i s takozvanim avijatoricama na glavi, kakve nosi i u filmu.

Ponovna uloga Tomu je sjajno sjela, a kad je na sebe ponovno stavio pilotsku uniformu, glumac je izgledao kao da nisu prošla četiri desetljeća od prvog filma.

U nastavku ''Top Gun: Maverick'', njegov lik je instruktor letenja, a obučava odred Top Gun diplomaca za specijaliziranu misiju kakvu nijedan živi pilot nikada nije vidio.

Film je sada konačno i izašao, a dok će javnost morati pričekati još nekoliko tjedana da konačno pogleda film, prošlog mjeseca je objavljeno da su princ William i Kate Middleton dobili VIP pretpregled novog filma.

Tom je par počastio privatnom premijerom silno iščekivanog nastavka nakon što je saznao da je princ veliki obožavatelj originalnog filma iz 1986.

The Sun izvještava da je Tom organizirao projekciju filma ''Top Gun: Maverick'' za par, zajedno s nekim članovima obitelji i prijateljima, u londonskom kinu uoči svjetske premijere filma na Filmskom festivalu u Cannesu kasnije ovog mjeseca.

Što se tiče Tomova izgleda, još prošle godine mnogi su se pitali što se dogodilo s njegovim licem i kako je moguće da izgleda tako mladoliko, a onda su stručnjaci sve objasnili.

"Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lice pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica", zaključila je vrhunska estetska kirurginja Nyla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde.

S njom se složio i kirurg Ross Perry, koji sugerira da bi Tomov, prema mnogima uznemirujući izgled mogao biti rezultat kombinacije viška kilograma i preučestalih odlazaka na tretmane.

"Tom na svojim posljednjim fotografijama izgleda značajno drugačije. Prema mojem mišljenju, to je zbog viška kilograma i previše filera. Njegovi obrazi izgledaju zategnuto, ali napuhnuto. Zapravo se čini kao da su mu oči puno manje i izgleda kao vjeverica. Također se vidi da je u čelo ubrizgavao botoks jer mu je ten gladak i, s obzirom na njegovu dob, rekao bih da bismo kod njega inače očekivali više znakova starenja u obliku linija i bora", izjavio je.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Linda Evangelista Linda Evangelista (Foto: AFP) Linda Evangelista (Foto: AFP) +0 Linda Evangelista Nekad i sad Nekad jedna od najljepših žena godinama se skriva od javnosti zbog zahvata koji ju je deformirao, nedavno je ispričala gdje je krenulo po zlu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn i Diego Osori - 3 Lindsey Vonn i Diego Osori - 2 Lindsey Vonn i Diego Osori - 1 +0 Lindsey Vonn Celebrity Zbog otkopčanih gumbića i vrućih hlačica za jednom od najljepših sportašica svi su se okretali, dugo je nismo vidjeli u javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene