I baš ju briga

Nedavno se vratila s Bahama, ali bezbrižno uživanje u bikiniju i ispijanje koktela pored bazena nisu joj još dojadili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Charlotte McKinney snimljena je kako u bijelom bikiniju uživa ispijajući koktele pored bazena u Miamiju.

Američka glumica Charlotte McKinney uživala je sunčajući se uz bazen jednog resorta u Miami Beachu, a njezina pojava u bijelom bikiniju nije promakla tamošnjim paparazzima.

Pogledaj i ovo showbuzz Bujna plavuša Tijelo za poglede: Ljepotica zbog koje ćete upaliti klimu na najjače!

27-godišnja Charlotte uživala je u društvu prijateljice na ležaljkama uz bazen, pijuckala je osvježavajući koktel, a na licu nije imala ni trunke šminke. I to sve nakon što se nedavno vratila s obiteljskog odmora na Bahamima jer obitelj nije dugo vidjela, no čini se kako joj bezbrižnog uživanja još nije dosta.

"Ovo je bilo najdulje razdoblje otkako se nismo vidjeli. 2020. godine naučila sam se usredotočiti na svoje mentalno zdravlje i sreću. Cilj mi je ove godine zadržati prioritet da budem sretna i nastavim raditi na glumačkoj i manekenskoj karijeri", izjavila je za Miami Living u jednom od nedavnih intervjua.

Charlotte je inače od 2017. godine u sretnoj vezi s 36-godišnjim tattoo majstorom Nathanom Kostechkom no s njim se rijetko pojavljuje u javnosti i rijetko dijeli njihove zajedničke fotografije. Prije njega bila je u kratkim vezama sa Scottom Eastwoodom, Stephenom Dorffom i Trevorom Engelsonom.

Charlotte se proslavila zahvaljujući Instagramu, nakon čega se pojavila u reklami za vrijeme "Super Bowla XLIX" 2015. godine i to joj je donijelo brojne manekenske i glumačke angažmane. Nakon toga se 2017. pojavila u filmu "Baywatch", a na Instagramu ju trenutačno prati 1.6 milijuna ljudi.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 8 Ana Rucner - 1 +0 Ana Rucner - 5 Celebrity Ana Rucner skinula se u badić, pa fotkom izazvala pomutnju na Instagramu, dive joj se i drugi poznati Hrvati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene