Problemi u mladosti

Holivudski glumac posve osobno: 'Nikad se nisam smatrao jako pametnim'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako slovi za jednog od najtraženijih holivudskih glumaca, on sam nema visoko mišljenje o sebi!

Slavni glumac Channing Tatum priznao je kako je kao tinejdžer smatrao da nije dovoljno inteligentan. Channing je u nedavnom intervjuu priznao kako se u školi borio s disleksijom i poremećajem hiperaktivnosti i deficita pažnje te je to jako utjecalo na njegovu vlastitu sliku o samome sebi.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne gledaj! FOTO Kako spriječiti ljubomornog supruga da ne podivlja?

Channing Tatum priznao da se boji porculanskih lutki

'Nikada se nisam smatrao jako pametnom osobom, iz više razloga. Zbog tih ranijih neuspjeha imao sam problema. Stavili su me u razred s djecom s autizmom i Downovim sindromom pa bih znao baciti pogled na njih i reći - 'ok, tu sam gdje jesam. Kad bi me stavili u jedan tipičan razred, ubrzo bih shvatio da se razlikujem od ostale djece. Jednostavno sam bio drugačiji', otkrio je glumac.

'Zapravo si nigdje. Jednostavno si drugačiji. Sustav kakav je sad ne funkcionira. Ako možemo osnivati tvrtke u vrijednosti nekoliko milijardi dolara, onda bismo trebali biti u mogućnosti pomoći djeci koja se nalaze u situaciji u kakvoj sam ja bio', rekao je Tatum.

Njegova majka puno mu je pomogla te ga je savjetovala - upijaj kao spužva. 'Trudio sam se naučiti sve što sam mogao od svakoga tko je znao nešto što ja nisam. Mama mi je rekla neka budem poput spužve. Tako sam više naučio od drugih ljudi nego iz knjiga i škole općenito', objašnjava.

Channing je u braku s Jennom Dewan Tatum te imaju kćerkicu Everly Rose. Glumac je priznao da je, otkako je postao tata, puno naučio o samome sebi i kontroliranju svog ponašanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene