nakon mnogih prekida

Slavni ljepotan je bos i u zlatnim hlačama iznio smeće pa potvrdio s kim se skriva u karanteni

Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Galerija

Glumac i pjevačica vezu su započeli 2018. godine, a Channing i Jessie vrijeme karantene su odlučili provesti radeći na svojoj vezi, koja je posljednjih mjeseci bila na klimavim nogama.

 

Pogledaj i ovo Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Blistaju! Vrući poljupci i osmijesi kao konačna potvrda pomirenja i nove šanse za ljubav: "Nisu bili spremni odustati"

Channing Tatum i Jessie J posljednjih su mjeseci nekoliko puta prekidali i mirili se, a izgleda kako je slavni par odlučio vrijeme karantene iskoristiti da poradi na svojoj vezi.

 

Slavni ljepotan to je dokazao nakon što su ga paparazzi uhvatili kako iznosi smeće iz njezine kuće u Los Angelesu, a mnoge je iznenadio i njegov modni odabir. Tatum je iz kuće izašao bos i u zlatnim lepršavim hlačama.

Prije nekoliko dana šuškanja o njihovoj pomirbi pokrenula je sama Jessie nakon što je svom odabraniku javno čestitala rođendan. U srdačnoj objavi poručila mu je da je poseban i koliko je zahvalna što ga je imala priliku upoznati.

Prije samo nekoliko tjedana Jessie je bila ta koja je navodno odlučila prekinuti sve veze s miljenikom mnogih žena, nakon čega je on instalirao aplikaciju za pronalaženje novih partnera Raya, koju koriste samo zvijezde, i u opisu profila naveo da je bio striper.

Glumac i pjevačica vezu su započeli 2018. godine, no često su prekidali. Ovoga puta možda će imati više sreće.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa +0 Dua Lipa Celebrity Pop zvijezda pozirala u bijeloj majici bez grudnjaka nakon što se pohvalila da će postati teta

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene