Žena mačka

Nestvarno lijepa žena pala je pod utjecaj mladošću opsjednutog Hollywooda i pokazala lice bez ijedne bore

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta-Jones i kći Carys (Foto: Profimedia) - 2 +0 Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) Galerija

50-godišnja glumica Catherine Zeta-Jones i 25 godina stariji suprug Michael Douglas bili su gosti dodjele SAG nagrada.

Prošle nedjelje održana je dodjela SAG nagrada na koju su pristigli i Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas.

Pogledaj i ovo Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Zajedno od 1998. Nekada su im se rugali zbog 25 godina razlike, no među slavnim parom i dalje frcaju iskre

Glumački par svim je okupljenima pokazao kako se još uvijek ludo voli, no njegova ljepša polovica dokazala je i kako je pretjerala sa zatezanjem lica.

Naime, 50-godišnja velška ljepotica nije se oduprijela tretmanima kojima se podvrgava i većina ostalih holivudskih dama, no ovoga puta je zaista pretjerala, jer joj se lice izobličilo. To nije moglo promaknuti baš nikome, no unatoč tome, Catherine nije skidala osmijeh s lica dok ju je 25 godina stariji suprug nježno držao za ruku.

Podsjetimo, par je 1998. godine na Festivalu Deauville u Franucuskoj upoznao zajednički kolega Danny DeVito, godinu dana kasnije su se zaručili, a 2000. godine su se vjenčali u njujorškom hotelu Plaza.

Iako slove kao jedan od najpoznatijih i najdugovječnijih holivudskih parova, nije uvijek sve bilo savršeno. Michaelu je prije nekoliko godina bio dijagnosticiran rak jezika, a Catherine je bila cijelo vrijeme uz njega u tom teškom razdoblju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Nakon što je on uspio pobijediti tešku bolest, Catherine je bio dijagnosticiran bipolarni poremećaj, pa su zamijenili uloge i Michael je njoj pružao bezuvjetnu potporu i učinio sve da joj nađe odgovarajuće liječenje.

No samo dvije godine kasnije svijet je obišla vijest kako su potvrdili da se razvode i da su odlučili krenuti svatko svojim putem. Michael nije bio spreman na to i novinarima je izjavio kako još uvijek pokušava popraviti stvari koje ne funkcioniraju.

To mu je očigledno i uspjelo jer su za nekoliko mjeseci objavili vijest da su ponovno zajedno, ovaj put jači nego ikada. Par ima dvoje djece.

Nadamo se samo kako će Catherine stati na vrijeme s ovakvim "uljepšavanjem". 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene