Zajedno od 1998.

Nekada su im se rugali zbog 25 godina razlike, no među slavnim parom i dalje frcaju iskre

Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) Catherine Zeta Jones, Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Michael Douglas i Diandra (Foto: AFP) +0 Michael Douglas i Diandra (Foto: AFP) Galerija

Radi se o glumačkom paru kojeg čine Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas koji su zajedno od davne 1998. godine unatoč poprilično velikoj razlici od čak 25 godina.

Oni su jedan od najdugovječnijih holivudskih parova.

Pogledaj i ovo Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Žena mačka Nestvarno lijepa žena pala je pod utjecaj mladošću opsjednutog Hollywooda i pokazala lice bez ijedne bore

Radi se o glumačkom paru kojeg čine Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas koji su zajedno od davne 1998. godine unatoč poprilično velikoj razlici od čak 25 godina.

Michaelu se velška ljepotica svidjela na prvi pogled, no ona u početku nije bila impresionirana njime. "Znaš, čula sam puno toga o tebi. I mislim da je vrijeme da ti kažem laku noć", rekla mu je tada Catherine, no on nije odustajao. Glumac se u to se vrijeme rastajao od supruge Diandre Luker nakon 18 godina braka, no Catherine je odmah poručio kako želi da bude majka njegove djece.

A trud se isplatio, jer par doista danas ima dvoje djece, 14-godišnju kći i 17-godišnjeg sina. Unatoč brojnim nedaćama kroz sve ove godine, kao što su njezin bipolarni poremećaj, njegov rak grla, kao i nedavne optužbe na njegov račun da je seksualno zlostavljao asistenticu, par je ostao sretan i zaljubljen kao i prvog dana.

To su dokazali i na sinoćnjoj dodjeli Zlatnih globusa na kojoj su se zaljubljeno gledali, grlili i držali za ruke, a posebna pažnja bila je na 49-godišnjoj Catherine koja je blistala u elegantnoj, zelenoj haljini s prorezom.

"Prvo moram reći da sam neopisivo sretna da smo uspjeli 20 godina ostati zajedno. Nikada nisam mislila da je moguće s nekom osobom provesti toliko godina i da će sve biti idealno. I nije. Michael i ja imamo jako otvoren brak i vezu. Kada imate djecu, koja nisu kriva za to što ste ih rodili u svijetu prepunom nepravde, morate jednostavno biti otvoreni i sve iskreno dijeliti", rekla je nedavno glumica.

Njihovo raskošno vjenčanje održano je 18. studenog 2000. godine u hotelu Plaza u New Yorku, nakon što je finaliziran njegov razvod od bivše supruge, a glumce je taj dan "olakšao" za čak 1,5 milijuna funti pa nije ni čudo da je njihovo vjenčanje tada proglašeno "vjenčanjem godine". 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: AFP) Halle Berry (Foto: AFP) Halle Berry (Foto: AFP) Halle Berry (Foto: AFP) +4 Halle Berry i Gabriel Aubry (Foto: AFP) Celebrity Dekolte u koji se gledalo! Slavna glumica možda nema sreće u ljubavi, ali je stvarno prava ljepotica!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Kevin Spacey (Foto: Profimedia) +3 Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Celebrity Slavni glumac sa smješkom negirao optužbe o seksualnom zlostavljanju 18-godišnjeg mladića: "Nisam kriv"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa (FOTO: Facebook) Dino Rađa s majkom Dunjom (Foto: Facebook) Dino Rađa (Foto: Pixell) +0 Dino Rađa (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Dino Rađa prisjetio se posebne osobe koja mu neopisivo fali: "Nema dana da mi ne padne na pamet"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene