Proslavila se prije 30 godina!

Seksi pojavom u crvenom badiću obilježila je 90-e, a neki kažu da je sad u 49. godini još i ljepša nego tad!

Carmen Electra (Foto: Profimedia) Carmen Electra (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Carmen Electra (Foto: Profimedia) Galerija

Carmen Electra proslavila se zahvaljujući seriji "Slasilačka služba", a još danas mnogi je pamte zbog Lani McKenzie. Ova ljepotica na Instagramu je sada pokazala svoju vrhunsku figuru.

Američka glumica i zvijezda serije "Spasilačka služba" Carmen Electra ovoga je tjedna na Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima sama pozira, a i u 49. godini izgleda besprijekorno.

Pogledaj i ovo Carmen Electra (Foto: Profimedia) godine joj ne mogu ništa Scene u kojima trči u crvenom badiću mnogima su se urezale u pamćenje, a teško ćete zaboraviti i njezinu novu snimku u sićušnom bikiniju

Samouvjerena kao i uvijek, Carmen je svojih 1,2 milijuna pratitelja pokazala i svoju nevjerojatnu figuru. Prije nekoliko dana potvrdila je da bi se vratila na male ekrane u seriju koja ju je proslavila prije 30 godina. U "Spasilačkoj službi" utjelovila je Lani McKenzie. "Svakako bih ponovno glumila Lani. Potpuno sam za to", rekla je Electra u intervjuu.

Podsjetila je i na činjenicu da je snimanje serije ponekad bilo vrlo opasno jer su glumci trebali plivati uz stvarne morske pse da dobiju željeni efekt na setu. "Svi smo se trudili i dali sve od sebe. Fizički je to jako naporan posao", komentirala je Carmen vrijeme provedeno na setu slavne serije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra)

Osvrnula se i na odnos s Pamelom Anderson, koja joj je bila kolegica na setu, a za djevojke su često govorili da se ne slažu najbolje. "Ona je uvijek bila draga prema meni i divim joj se. Mislim da je ona najljepša žena našeg vremena", zaključila je Electra.

Slavna ljepotica bila je u centru pažnje svojedobno i zbog veze s košarkaškom legendom Dennisom Rodmanom. Par se vjenčao 1998. godine u Las Vegasu, a devet dana kasnije sportaš je zatražio poništenje braka. Iako su nakratko prekinuli, pomirili su se te su još neko vrijeme punili svjetske medije.

Za Davea Navarra, glavnog gitarista grupe Jane's Addiction Electra se udala 2003. godine. Par je svoju vezu i vjenčanje ovjekovječio i u MTV-jevoj reality emisiji, no brak je potrajao samo tri godine. U travnju 2008. godine njezini su glasnogovornici potvrdili da je zaručena za Roba Pattersona, članak metal benda Otep. Zajedno su bili nekoliko godina, no 2012. su se razišli.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene