Bila je prevarena

'Žao mi je što sam propustila svoju priliku da mu se osvetim!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna je glumica priznala kako je i ona bila prevarena žena.

 Slavna glumica Cameron Diaz gostovala je u 'The Tonight Showu' Jimmyja Fallona te je slavnom voditelju otkrila kako ima sličnosti s likom kojeg igra u svom najnovijem filmu 'The Other Woman'.

Pogledaj i ovo Miffy Englefiel - 4 Sjećate se nje? Imala je samo 6 godina kada se kao prava slatkica pojavila u obožavanom božićnom filmu, a evo kako danas izgleda i zašto svi pričaju o njoj

Glumica je, naime, priznala kako je i ona bila prevarena.

'One' su toliko velike i naljutile su Cameron Diaz

'Svi su bili izdani na neki način. Svi smo to prošli. Bilo od nekog člana obitelji, prijatelja, dečka ili djevojke. Svi dobro poznajemo osjećaj izdaje', rekla je slavna glumica.

'Znaš što? Mislim da sam propustila svoju priliku za osvetu. Da sam bar imala želudac za to. I ne planiram više nikada hodati s nekim tko će me varati', dodala je Diaz.

U filmu 'The Other Woman' upoznajemo Cameron Diaz koja je napokon sretna jer ima dragog i pažljivog dečka (Nikolaj Coster-Waldau). Nakon što otkrije da je on oženjen, započinje neobično prijateljstvo s njegovom suprugom (Leslie Mann). Ovaj nesvakidašnji dvojac odluči mu se zajedno osvetiti. No, uskoro se pokaže da će im za to dobro doći i pomoć – njegove ljubavnice (Kate Upton)!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene